Belgia. Focar de COVID la un abator. Printre angajații infectați sunt și români

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un nou focar de coronavirus a fost depistat la un abator din Belgia, iar printre bolnavi sunt și români. 225 de angajați ai fabricii de procesare a cărnii au fost testați până acum.

67 dintre ei sunt infectați cu coronavirus, iar 14 ar fi români. Nu se știe deocamdată cu certitudine pentru că legislația privind protecția datelor cu caracter personal împiedică la acest moment identificarea oficială.

Ca urmare a acestei situații, compania belgiană a decis să testeze toți cei 850 de angajați, iar rezultatele sunt așteptate în cursul acestei săptămâni, transmite Digi24. Compania a făcut precizarea că toți lucrătorii români sunt rezidenți în Belgia, nu muncitori sezonieri.

Nu mai puţin de 225 de angajaţi ai unei fabrici de procesare a cărnii au fost testaţi până acum, informează presa belgiană.Dintre aceştia, 67 au fost avut teste pozitive, iar 14 dintre aceştia ar fi români. După primirea rezultatelor, compania belgiană a decis să-i testeze pe toţi cei 850 de angajaţi, urmând ca rezultatele să fie oferite în cursul acestei săptămâni. Conform presei belgiene, compania în cauză a comunicat faptul că cetăţenii români sunt rezidenţi în Belgia, nu muncitori sezonieri.

Precizăm că este vorba despre abatorul din Staden, în nord-vestul Belgiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel