Belgia. Bolid de lux înmatriculat în România, găsit în șanț după un accident straniu. Șoferul, transportat la spital

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: HLN.be
Sursa foto: HLN.be

Un autoturism de lux marca Mercedes a ajuns în șanț pe un drum național din Roeselare, Belgia. Modul exact în care s-a produs accidentul este încă neclar. Evenimentele s-au petrecut luni seara, în jurul orei 21.00, iar șoferul a fost transportat la spital.

Luni seară, de-a lungul șoselei de centură R32 din Roeselaar, un automobilist de 41 de ani din Kortrijk a fost rănit într-un accident rutier.

Puțin după ora 21:00, A.B. conducea Mercedesul său SLK 200 cu număr de înmatriculare românesc dinspre Roeselare spre Hooglede. Chiar înainte de intersecția cu Ieperstraat, acesta a deviat de la banda sa de circulație. A traversat întreaga șosea cu patru benzi și a ajuns în șanțul de pe partea cealaltă, în apropierea centrului ecvestru Cavallino. 

Nu se știe exact cum s-a produs accidentul. Mercedesul se îndrepta spre Ardooie, dar brusc a deviat foarte mult de la banda sa de circulație și a ajuns în șanțul din stânga. Vehiculul cu număr de înmatriculare românesc a trebuit să fie tractat.

Belgia. Bolid de lux înmatriculat în România, găsit în șanț după un accident straniu. Șoferul, transportat la spital 

 

Pompierii, printre alții, s-au grăbit să ajungă în zona din jurul intersecției cu Iepersestraat pentru a-l elibera pe bărbatul aflat la volan. În cele din urmă, acesta a avut noroc să fie transportat rapid la o ambulanță care se grăbea.

Bărbatul a trebuit să fie ajutat de pompieri să iasă din vehicul și a primit primele îngrijiri medicale din partea unui echipaj MUG și a paramedicilor, apoi a fost transportat spre spitalul AZ Delta din Rumbeke, fiind rănit, dar conștient.

În urma accidentului, o bandă și, pentru scurt timp, ambele benzi ale R32 spre Roeselare au fost închise circulației. Acest lucru nu a provocat nicio perturbare semnificativă a traficului.

Potrivit primelor informații citate de presa belgiană, șoferul ar fi putut să fie distras pentru câteva clipe de telefonul mobil, ceea ce ar fi putut duce la pierderea controlului asupra volanului.

 

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH  

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6  

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel