Belgia. Afacerea murdară cu parfumuri de lux practicată de un român, stricată de un cumpărător când și-a chemat „soția“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român, vânzător ambulant de parfumuri de lux în piață, a fost prins în flagrant prin șiretlicul unui cumpărător iscusit.

Un român în vârstă de 45 de ani a fost prins vânzând parfumuri contrafăcute într-o piață din Kortrijk. El a fost prins de un cumpărător isteț, care s-a prefăcut că își sună soția, dar în realitate a anunțat poliția. Bărbatul a fost judecat acum la tribunalul din Veurne.

Românul R.D., în vârstă de 45 de ani, își instalase o tarabă în timpul unui târg din Kortrijk, la începutul lunii iulie. Acolo, bărbatul oferea flacoane de parfum de la mărci cunoscute precum Chanel, Dior și Giorgio Armani. Cu toate acestea, un bărbat atent care stătea la taraba sa și se uita la marfă și-a dat seama că unele lucruri nu erau în regulă.

"În timpul explicațiilor românului, cumpărătorul a devenit suspicios, după care a pus la cale un șiretlic", a declarat procurorul. "El i-a spus vânzătorului că o sună mai întâi pe soția sa pentru a cere sfaturi cu privire la ce parfum să cumpere, dar în realitate a sunat la poliție. Aceștia din urmă au venit să-l ajute și au confiscat 16 sticle de parfum, deoarece erau în mod clar contrafăcute. Acest lucru a fost confirmat și de agenția care a investigat totul.

R.D. a susținut că a cumpărat sticlele de la Brussels South Station, dar nu a putut prezenta nicio chitanță. El fusese prins de mai multe ori în trecut, dar cazul său a fost respins de fiecare dată. Acum procurorii cer sancționarea cu amendă de 6.000 de euro", a spus procurorul, citat de presa flamandă.

Verdictul va fi dat pe 15 septembrie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel