Bebeluș abandonat într-un scaun auto, la marginea drumului. Șoferul care l-a salvat: „Mi-a venit să plâng!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un șofer care lucrează pentru Amazon a făcut o descoperire mai puțin obișnuită, pe traseul spre o livrare, în Houston, Texas. Juan Carlos Flores era la volan când a văzut la marginea drumului un copil abandonat într-un scaun auto.

Șoferul l-a luat pe cel mic de pe marginea drumului și a mers cu el la o casă din apropiere, ca să primească apă și mâncare, până la sosirea polițiștilor.

„Când l-am văzut pe acel copilaș mi-a venit să plâng! Cum de l-a lăsat inima să lase așa un copil, pe marginea drumului”, a spus șoferul.

Juan Carlos Flores și-a continuat drumul, iar când a văzut mai mulți polițiști în apropiere, i-a abordat și i-a ajutat să ajungă cât mai repede la copil.

Așa a aflat că cel mic fusese dat dispărut după ce mașina în care se afla a fost furată de sub ochii părinților.

 

Hoțul l-a scos pe cel mic din mașină și l-a lăsat pe trotuar

 

Camerele de supraveghere montate în zona în care a fost abandonat micuțul au surprins momentul în care hoțul l-a scos pe cel mic din mașină și l-a lăsat pe trotuar, făcându-se apoi nevăzut.

„Copilul a stat acolo aproximativ 20 de minute și multe mașini au trecut pe lângă el fără să oprească. E tulburător, sunt și eu mamă”, a spus femeia, potrivit Observator, care le-a oferit polițiștilor imaginile prețioase cu momentul în care copilul a fost abandonat.

În cele din urmă, copilul a ajuns la mama lui, iar polițiștii au rămas să-l identifice și să-l găsească pe hoțul care a furat mașina.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel