Bătrână, violată şi bătută în propria casă: „Strigam, măi băiete, te rog nu mă ucide. Am plâns cu lacrimi de sânge”

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Caz șocant: Un român de 75 de ani a violat o octogenară pe care o avea în grijă
Caz șocant: Un român de 75 de ani a violat o octogenară pe care o avea în grijă

După ce a fost violată și bătută cu cruzime la începutul anului, o bătrână de 86 de ani din raionul Rezina, Republica Moldova, trece în continuare prin clipe de groază, deoarece agresorul se află în libertate. Poliția nu l-a arestat pe tânăr, care se plimbă nestingherit prin comună.

Victima locuiește de mai mulți ani de una singură, soțul ei a decedat, iar copii nu are. „În ianuarie în casă a intrat un infractor. El a răscolit prin casă și pe urmă s-a suit în pat la mine. El a venit să mă violeze. Nu a furat nimic. Banii erau pe lijancă acolo portmoneul cu o mie de lei că primisem pensia. Nu l-a văzut şi nu l-a luat”, a declarat victima.

Femeia spune că a fost bătută crunt de agresor. Aceasta a rămas fără câţiva dinţi după ce a fost lovită în față. Tot de atunci i-a fost afectat şi un ochi cu care acum vede mai rău. „Aşa am apucat şi cu stânga ţineam vârful cuțitului Şi aşa m-a chinuit vrio 15 -20 de minute. Şi eu strigam, măi băiete, te rog nu mă ucide. Am plâns cu lacrimi de sânge”, a menționat bătrâna, relatează publika.md.

Victima spuns că îi este frică să stea în casă mai ales că poliţia nu face nimic în acest sens. Şeful Inspectoratului de Poliţie de la Rezina a declarat că dosarul este în faza finală şi urmează să fie trimis în instanţă. În acez caz, au fost deschise două dosare penale, pentru viol şi intrare prin efracție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel