BĂTĂLIA pentru Parlamentul European. CONFRUNTARE PSD și ALDE cu PNL și USR

Răzvan Dumitrescu îi are ca invitați, în această seară, la „Subiectiv față în față”, pe candidații de la alegerile europarlamentare din 26 mai: Claudiu Manda (PSD), Norica Nicolai (ALDE), Vlad Nistor (PNL) și pe Dragoș Tudorache (Alianța 2020 USR - PLUS).

Întrebați de Răzvan Dumitrescu despre motivul pentru care românii ar trebui să îi voteze, aceștia și-au scos „armele” și au declarat:

Claudiu Manda: „Cred că trimitem acolo oameni care se duc să se bată pentru România, cred că toți parlamentarii pe care îi am avut până acum acolo nu au votat niciodată împotriva României și vă spun după două săptămâni de campanie că o parte din votanți votează PSD și pentru ceea ce am reușit să facem pentru cetățenii pe care îi reprezentăm. Votul va reprezenta cele trei componente”.

Vlad Nistor: „Dacă cetățenii care ies la vot pe 26 mai vor să fie reprezentați de membrii unui partid care face parte din cea mai importantă familia politică Europeană, partidul care îl va da pe viitorul președinte al Comisiei europene, atunci votează PNL.Aacesta este primul argument pentru care oamenii vor vota PNL”.

Norica Nicolai: „Cetățenii vor vota lista ALDE pentru că este o listă proeuropeană, o listă care a respectat România în Parlamentul european. Este o listă cu experiență și cred că nu sunt puține argumente care să îi determină pe români să meargă la vot și să voteze ALDE”.

Dragoș Tudorache: „Fiecare candidat de pe lista noastră are o competență dovedită într-un mediu relevant pentru români și pentru temele care se dezbat în Parlamentul european”.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27