Bătaie în primăria unei comune din Neamț. Viceprimarul s-a ales cu maxilarul rupt. De la ce a pornit conflictul

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Viceprimarul unei comune din județul Neamț o acuză pe primăriță că l-a lovit cu pumnul și că i-ar fi rupt maxilarul. Incidentul s-a produs în Primăria Grințies. Scandalul ar fi pornit de la un document, susține bărbatul. 

Viceprimarul Alin Crețu, de la Pro România, susține că a fost lovit cu pumnul în față în momentul în care a încercat să ridice o hârtie ruptă și aruncată la coșul de gunoi de primărița comunei.

Bărbatul mai spune că ar fi vorba despre un document vechi de doi ani despre mai multe parcele de pădure. "Am primit o singură lovitură când încercam să recuperez un document. Probabil, am fisură de maxilar. Mă doare foarte tare și nu pot deschide gura decât foarte puțin. Ea a rupt documentele, le-a aruncat în coș, eu m-am aplecat să le iau si am fost lovit cu pumnul în față. Doamna reacționează foarte vulcanic, pentru mine este doar a treia zi de muncă, nu am știut (...)", a declarat Alin Crețu, conform Digi24.

"Este vorba despre un document cu probleme, niște parcele de pădure de la Ocolul silvic, din cate am înțeles. Este un document din 2019. Eu am solicitat documentul, îl studiam și a venit și mi l-a smuls din mână. M-am dus după ea, cred că a aruncat hârtiile". 
Viceprimarul a sunat la 112, dar ambulanța care a venit a luat-o pe primăriță Alin Crețu anunță că va face plângere penală și ca va solicita proba cu detectorul de minciuni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel