Băsescu SPULBERĂ candidatura Vioricăi Dăncilă: "E categoria cu COC. E MĂMĂIŢĂ"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Traian Băsescu nu vede şanse mari de câştig pentru PSD dacă va candida Viorica Dăncilă pentru alegerile prezidenţiale, spunând despre aceasta că este deja "mămăiţă".

"E în contradicţie cu profilul câştigător din Europa de Est, care au fost cele două blonde din Croaţia şi din Slovacia, amândouă 40-45 de ani, realizate profesional şi blonde. Dânsa e în altă categorie, e categoria cu coc. E mămăiţă. Cred că greşeşte. Aş fi adoptat o altă ţinută pentru că nu e atât de în vârstă.", a declarat Traian Băsescu, la TVR.

Fostul preşedinte i-a dat şi un sfat premierului Viorica Dăncilă, dacă aceasta doreşte să ajungă în al doilea tur.

"PSD nu intră în turul II pe analiza mea, cu ministrul de Finanțe sau cu doamna Dăncilă. (...) Poate face un singur lucru care să o ducă într-o bătălie la limită pentru intrare în turul doi cu USR şi acest ceva este să-şi petreacă vara în campanie. Să nu aibă zi de linişte. Vă spun din experienţă, dacă vrei să câştigi toamna, vara îţi sacrifici concediul şi faci politică şi conferinţe de presă două, trei pe săptămână şi în mod deosebit duminica când turbează toţi cei care sunt plecaţi la mare că nu au cum să reacţioneze", a mai spus Traian Băsescu, la TVR.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel