Bărbatul acuzat că a violat-o pe Luiza alături de Dincă cere să fie ELIBERAT pe motiv de BOALĂ: „Se teme să nu moară în arest”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură România TV
Sursa foto: captură România TV

Ştefan Risipiceanu, bărbatul arestat pentru că ar fi violat-o pe Luiza Melencu, fata pe care Gheorghe Dincă a mărtusit că ar fi răpit-o, ar fi abuzat-o sexual şi ar fi ucis-o, vrea să fie eliberat.

Ştefan Risipiceanu a avut nevoie de asistenţă medicală de urgenţă la scurt timp după ce a fost arestat. Bărbatul s-a simţit rău şi a fost chemat un echipaj de la ambulanţă pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Potrivit România TV, Ştefan Risipiceanu suferă de o boală incurabilă şi medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire în condiţiile din arest.

Ştefan Risipiceanu a fost reţinut în data de 27 noiembrie de DIICOT sub acuzaţia că a violat-o pe Luiza Melencu, alături de Gheorghe Dincă, după ce acesta din urmă a răpit-o, ulterior fiind arestat pentru 30 de zile.

Apărătorul lui Ştefan Risipiteanu a declarat, înainte de pronunţarea sentinţei, că în dosar nu există probe împotriva clientului său şi că, dacă magistraţii Tribunalului Bucureşti decid arestarea lui, va contesta decizia.

Fane este un apropiat al lui Gheorghe Dincă, cel care îl ajuta pe presupusul criminal din Caracal la muncile gospodăriei. Bărbatul ar fi violat-o pe Luiza în locuinţa lui Gheorghe Dincă, în Caracal, după ce l-ar fi surprins pe Dincă cu fata în maşină imediat după ce ar fi răpit-o.

Chiar Gheorghe Dincă le-a dat anchetatorilor detalii despre cum a ajuns Fane să o abuzeze sexual pe Luiza Melencu, potrivit România TV. Sursa citată anunţă că probe ADN care îi aparţin lui Fane au fost găsite în casa lui Gheorghe Dincă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel