Bărbat, împușcat mortal de propriul câine. Poliția cercetează cazul

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Bărbat, împușcat mortal de propriul câine, pentru că a lăsat arma pe bancheta din spate a mașinii  / Foto: Unsplash
Bărbat, împușcat mortal de propriul câine, pentru că a lăsat arma pe bancheta din spate a mașinii / Foto: Unsplash

Un bărbat a fost găsit mort în camioneta sa în apropiere de Geuda Springs, la nord de granița cu Oklahoma. Poliția a declarat că acesta ar fi fost ucis după ce câinele său a călcat pe pușca sa, provocând descărcarea armei.

Bărbatul fără nume era așezat pe scaunul pasagerului din față al camionetei sale, cu echipamentul de vânătoare și o pușcă pe bancheta din spate.

 

Vânătorul a fost împușcat de câine și a murit la fața locului

 

Victima în vârstă de 32 de ani, din Wichita, Kansas, a fost găsită moartă în apropiere de Geuda Springs, la nord de granița cu Oklahoma.

Polițiștii cred că acesta a murit sâmbătă, în jurul orei 9.40, după ce câinele său a călcat accidental pe pușcă, provocând descărcarea armei.

Biroul șerifului a declarat: "Un câine aparținând proprietarului pickup-ului a călcat pe pușcă, provocând descărcarea armei. Glonțul tras l-a lovit pe pasager, care a murit din cauza rănilor suferite la fața locului."

Anul trecut, un accident similar a avut loc în Turcia, când un proaspăt tătic a fost împușcat mortal de câinele său, după ce animalul de companie a călcat pe trăgaciul armei sale.

 

Poliția investighează morțile bizare din cauza animalelor

 

Ozgur Gevrekoglu se afla într-o excursie de vânătoare cu prietenii, iar incidentul ar fi avut loc în timp ce acesta își împacheta echipamentul.

Bărbatul și-a pus pușca încă încărcată în portbagajul mașinii, iar câinele ar fi călcat pe trăgaci cu laba. Proprietarul a fost apoi împușcat de la mică distanță și a fost ucis pe loc.

Poliția și procurorii investigau această moarte bizară de pe platoul Kizlan - în districtul Alacam, provincia Samsun, Turcia.

Cadavrul domnului Gevrekoglu a fost dus mai întâi la Spitalul de Stat Alacam și apoi transferat în capitala statului, Samsun, pentru autopsie.

O fotografie îl arată pe acesta zâmbind larg în timp ce ține un șir de păsări moarte cu o mână și mângâie gâtul unui câine cu cealaltă. Alte fotografii îl arată alături de patru câini. Nu este clar ce câine ar fi fost implicat în incident, conform Mirror.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel