Banner incredibil. Sorina Matei: Nu-l știam. E de NECREZUT

Narcis Popa |
Data publicării:

O serie de bannere puse în Ploiești împotriva procurorului Mircea Negulescu (Portocală) au fost prezentate  în emisiunea Sorinei Matei de la B1 TV. 

O adevărată campanie a fost pornită împotriva procurorilor Onea si Negulescu în municipiul Ploiești. Sorina Matei a prezentat un banner de pe DN1, la intrare în județul Prahova. 

Pe un banner se poate citi : "Bine ați venit în județul lui Portocală. Aici se fabricau zeci de dosare cu probe false". La scurt timp, Sorina Matei a fost informată de un invitat din emisiune că astfel de bannere sunt mult mai numeroase în Ploiești: "Pe ăsta nu-l știam. E de necrezut. Vorbim de o campanie deci. S-au plătit sume pentru afișaj stradal. Sunt sume de bani, e o agenție de publicitate și vom vedea cui aparține," a spus Sorina Matei.

Pe un alt banner din Ploiești poate fi citit următorul mesaj: "Zeci de familii distruse de portocală, Onea & Co: Denunțuri false, martori șantajați, poligraf măsluit, prejudicii inventate, martori protejați cu multiple identități, probe informate truce".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel