BANCIU despre PSD: „Reunește oameni de cea mai proastă calitate intelectuală. De asta i-au eliberat din pușcării, ăsta e electoratul lor“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Radu Banciu i-a criticat dur pe alegătorii PSD. Dar nici cei care acceptă funcții de la PSD nu sunt menajați, explicând de ce crede asta.

Radu Banciu a vorbit, în ediția de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu, despre calitatea membrilor PSD, în special a acelora care acceptă funcții la propunerea social-democraților.

„Foarte puțini români sunt cu adevărat cinstiți, iar politica cerne extraordinar în domeniul ăsta. Aici, cum ai o propunere, cum ai pus botul. (...) Ăștia sunt politicienii! În momentul în care tu faci parte dintr-o structură PSD, ești numit de PSD undeva, nu mai poți fi numit un om de calitate. Așa ceva vede oricine. Un copil de clasa a IV-a sau a V-a vede că ce se întâmplă în România nu este normal. Noi nu avem niciun serviciu public de calitate și n-am avut nicio companie publică de calitate în 30 de ani. Nu există performanță economică, financiară, profit pe bune nicăieri la stat în România. Oamenii care lucrează acolo nu sunt de calitate“, este de părere jurnalistul B1 tv.

„Azi, s-a scris în online că 80.000 de euro a costat un WC la o școală în județul Teleorman, al doilea cel mai sărac județ din România. Au dat 80.000 de euro pe un WC care stă închis la două luni de la începerea școlii. Asta e România!
Toți cei care fac parte din aparatul ăsta, care ocupă funcții în aparatul de stat sunt de proastă calitate. Nu poți să accepți o funcție din partea unui partid care-și bate joc de țară de 30 de ani. Dacă ai avea o brumă de onestitate, n-ai face asta pentru nimic în lume, nici pentru bani, nici pentru funcții, nici pentru viitor”, a continuat Radu Banciu.

Nici electoratul-țintă al PSD nu a fost menajat.

„PSD nu putea să strângă în jurul lui decât oameni de cea mai proastă calitate intelectuală. De asta eliberau toți violatorii și toți pungașii din pușcării, că ăsta e electoratul lor“, crede jurnalistul Radu Banciu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel