Băiețel de 10 ani ucis de un pitbull, în timp ce se juca acasă la un coleg de școală: „Nu am mai văzut așa ceva până acum în viața mea”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un copil de 10 ani a fost ucis de un câine, după ce venise în vizită la un coleg de școală. Tragedia a avut loc în Țara Galilor, iar stăpânul animalului susține că îl avea doar de câteva zile.

Băiatul venise în vizită să se joace cu un coleg de școală, în localitatea Pentwyn din Țara Galilor de Sud, Marea Britanie. Ambii băieți învățau la școala primară din localitate, relatează Știrile PRO TV. Mai mulți vecini au auzit țipete puternice și au sunat la poliție.

La momentul când au ajuns la fața locului, ofițerii de poliție au deschis focul, ucigând animalul agresiv. Copilul era decedat, au precizat oficialii poliției.

Un vecin a descris scena ca fiind „oribilă”, adăugând: „Nu am mai văzut așa ceva până acum în viața mea”.

 

„Am auzit că au fost țipete și strigăte”

 

Vânzătorul unui magazin din localitate, Tarjit Sandhu, a relatat că animalul era agresiv și era deținut provizoriu de o familie în sat, ca o favoare făcută proprietarului. Câinele era de rasa pitbull american.

„Băiețelul care a murit era în casă cu prietenul lui când câinele l-a atacat. Este un câine de luptă, un pitbull american, nu a fost de foarte mult timp în sat. Acum câteva zile, a fost legat în fața magazinului în care lucrez, când un client s-a aplecat să-l mângâie. Câinele l-a mușcat de braț, a fost o mușcătură destul de urâtă” a declarat Tarjit Sandhu.

„S-a întâmplat la scurt timp după ce copiii au venit acasă de la școală. Am auzit că au fost țipete și strigăte. Este îngrozitor” a relatat un alt vecin.

Reprezentanții poliției au confirmat intervenția, explicând că apelul de urgență a fost înregistrat luni, la ora 15.55, și au cerut persoanelor care dețin informații să contacteze ofițerii. Deținătorul câinelui a fost audiat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel