Băiat de 13 ani, dus de urgență la spital după ce a tăiat cu fierăstrăul un cartuş găsit în pădure

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un băiat de 13 ani a ajuns la spital rănit, după ce a strâns un cartuş într-o menghină. Cartuşul a expodat, iar aşchiile l-au lovit pe băiat.

Accidentul a avut loc marţi după-amiază în localitatea ieşeană Hadâmbu. Băiatul de 13 ani a găsit un cartuş în pădure, l-a adus acasă și a încercat să îl taie după ce l-a strâns într-o menghină. Cartuşul a expodat, iar aşchiile l-au lovit pe băiat.

„S-a dus să mute vacile şi umblând prin pădure, prin frunziş, a văzut minunea ceea. A luat-o, i-a arătat-o lui mătuşă-sa, i-a zis să o arunce, nu a aruncat-o. A venit acasă şi i-a arătat-o lui mamă-sa, mamă-sa i-a zis dă-o încolo, arunc-o. S-a dus la menghină şi a vrut să vadă ce e înăuntru. (....) S-a găsit şi fierstrăul lângă, cu pânza tăiată, pânza de e ruptă", a povestit o femeie din sat.

Tot ea a spus că obiectul găsit de băiat în pădure nu era ruginit şi că nu părea vechi.

Băiatul a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportat la Spitalul de Copiii Sfânta Maria pentru îngrijiri.

Potrivit unor surse, copilul nu este în stare gravă, având răni în zona feţei şi a pieptului şi pe mâini.

„Urmare a sesizării primite, poliţiştii au demarat verificările în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt şi pentru luarea măsurilor care se impun. De menţionat este faptul că minorul a fost transportat la spital având nevoie de îngrijiri medicale", a declarat presei Anca Vâjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel