Bahmuțeanu, către Clotide Armand: „Atenție, Clătito, că vine bombardiera peste tine!”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
adriana_bahmuteanu
adriana_bahmuteanu

Un nou scandal politic în capitală. Adriana Bahmuțeanu susține că Clotide Armand a făcut mai multe contestații prin care a încercat să îi blocheze candidatura pentru funcția de primar al Sectorului 1.

„Câtă răutate și venin se pot ascunde în sufletul unei femei care, deși susține că nu mă cunoaște, mi-a contestat candidatura pentru funcția de Primar al Sectorului 1? Da, madam Clătite, despre ea este vorba, candidata dreptei care e mai mult strâmba decât dreapta s-a gândit că decât să accepte o competiție corectă care să îl scoată în față pe cel mai bun gospodar e mai bine să-mi înfigă cuțitul pe la spate…. nu vă spun prin ce emoții și stres am trecut (contestațiile se judecă la urgență , sâmbătă și duminică) nu vă povestesc cum am numărat în gând minutele care treceau greu până la soluționarea cazului, nu vă mai povestesc sentimentul de nedreptate pe care l-am trăit știind că cei de la Usr autorii acestei mizerii!!!

Şi, da, am căştigat, am un dosar beton, verificat la sânge de procurori şi judecători, sunt curată ca lacrima!  Dar mi se pare josnică atitudinea Clatitei, care după ce ca are nişte afaceri îmbărligate şi căpuşează statul român prin diverse firme de consultanţă-a luat inclusiv bani de la stat pentru verificarea lucrărilor unei autostrăzi inexistente, a cărei lucrare nu a început încă,  mi se pare urâtă şi josnică atitudinea de a contesta, a reclama, a bloca orice proiect sau orice contracandidat!!! Astfel de oameni ar trebui să îşi faca periodic un control la psihiatrie, fiindcă procesomania este în sine o boală psihică din sfera paranoiei!!!! 

O provoc pe aceasta individă să vina la confruntare cu mine! Unde vrea ea, pe stradă sau la o emisiune tv!!! Aş vrea să văd şi eu ce fel de om e în spatele măştii de politician şi ce a făcut până acum pentru omul simplu, de pe stradă, în afara faptului că a blocat toate proiectele primăriei şi i-a dat pe toţi în judecăta sau la DNA, de se săturase şi portarul să o vada pe acolo!!!! Individei asteia mizerabile şi la propriu si la figurat – spune că in Franţa locuinteţe sunt murdare şi prăfuite şi ca asş îi place să traiască îi aduc aminte că româncele sunt harnice şi curate, gospodine şi cu suflet bun, nu îmbâcsite şi veninoase!!! Atenţie, Clatito, ca vine bombardiera peste tine!!!!“, a scris pe Facebok Adriana Bahmuţeanu. 

1. postare_ba... (postare_bahmuteanu.JPG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel