Bădălău s-a RETRAS după ce a JIGNIT Diaspora. Decizie în CEx PSD

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Senatorul Nicuale Bădălău s-a retras din conducerea interimară a PSD, potrivit surselor Antena 3. Bădălău deținea funcția de membru în conducerea colectivă interimară - Regiunea Sud.

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a precizat că este suficientă această retragere şi nu se va supune la vot vreo tentativă sau încercare de excludere a senatorului. 

Potrivit aceleiași surse, locul lui Bădălău va fi luat de Marius Mina, finul senatorului și președinte CJ Giurgiu.

Niculae Bădălău și-a cerut scuze de la românii din Diaspora înainte de ședința CEx PSD. 

"Vreau să le cer scuze tuturor românilor plecați în străinătate la muncă și familiilor lor. Este evident că eu nu gândesc așa și foarte mulți oameni știu lucrul acesta. Eu îi prețuiesc și respect pe absolut toți românii, indiferent unde sunt", a spus Bădălău.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este "o nebunie" să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind "fetele alea de le duc ăștia".

Nai mulți lideri social-democrați au reacționat pe rețelele sociale și s-au delimitat de declarația liderului PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a atras atenția membrilor PSD că partidul e în reconstrucție, iar astfel de afirmații nu pot fi tolerate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel