Axa Destinului în Horoscop. Eclipsele și nodurile lunare revoluționează viața zodiilor: „Fii cu ochii și urechile ciulite până pe 10 iunie“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Axa Destinului în Horoscop. Eclipsele și nodurile lunare revoluționează viața zodiilor: „Fii cu ochii și urechile ciulite până pe 10 iunie“
Axa Destinului în Horoscop. Eclipsele și nodurile lunare revoluționează viața zodiilor: „Fii cu ochii și urechile ciulite până pe 10 iunie“

Axa Destinului în Horoscop. Eclipsele și nodurile lunare revoluționează viața zodiilor. Astrologii spun că nodurile lunare din 2021 pentru fiecare semn al zodiacului vor indica sarcini karmice. Este important să folosiți acest timp acordat de Soartă pentru scopul propus și schimbați-vă destinul.

Astronomic, nodurile lunare sunt punctele de intersecție a orbitei Lunii cu Ecliptica sau calea de-a lungul căreia Soarele se mișcă în raport cu stelele. Acestea sunt noduri cu adevărat unice care leagă cele două principii cosmice principale - solarul și lunarul. Soarele este adesea asociat cu o monadă, o scânteie a lui Dumnezeu, un fel de centru spiritual al ființei umane, care călătorește, reîncarnându-se, din viață în viață, acumulând un fel de experiență în fiecare viață.

Și Luna poate fi comparată cu o coajă materială, muritoare, construită din materie terestră și care joacă rolul unei locuințe temporare a monadei - Soarele în această viață specială.  În astrologie, aceste puncte sunt indicatori ai acumulărilor karmice și ai potențialului spiritual. Ele descriu misiunea persoanei și destinația către care aspiră în actuala încarnare.

Nodurile lunare reprezintă anumite puncte în care pământul și orbitele lunare se intersectează, unde se adaugă eclipsele. În mitologia indiană, există o poveste despre un dragon (rakshasa) tăiat în două părți. Partea superioară a fost numită Rahu, adică capul dragonului, iar partea inferioară a fost numită Ketu (coada dragonului). Partea superioară corespunde direcției către Polul Nord al Pământului, prin urmare este numită și nodul Nord (Ascendent). Nodul situat pe partea opusă se numește nodul sudic (aval).

Citește și: Horoscop. Cele cinci semne ale zodiacului care au noroc toată viața. Nativii Săgetător, răsfățați de astre

Axa Destinului în Horoscop. Nodul Nord și Nodul Sud: Capul și coada dragonului

 

Nodul Nord sau Rahu. Uneori se numește „Capul Dragonului”. În acest caz, Luna, care traversează orbita Pământului, are o direcție ascendentă. El servește drept punct de referință pentru acesta, de unde și unul dintre nume. Nodul nordic este despre obiective în viață. Arată ce trebuie realizat și învățat. 

Nodul Sud sau Ketu. Unii îl numesc „Coada Dragonului”. Și aici Luna își traversează orbita și coboară, concentrându-se pe Polul Sud. El arată experiența pe care o persoană a reușit deja să o obțină. Cu alte cuvinte, nodurile reprezintă experiența sufletului unei persoane. El a primit deja unul în viața trecută sau prezentă. Încearcă să obțină o altă experiență în aceasta. Sufletul, care vine în această viață, învață constant ceva, acumulând experiență.

Dacă localizarea Lunii se află într-unul dintre aceste noduri (Rahu sau Ketu), atunci și numai atunci poate apărea o eclipsă lunară sau solară. Se pare că nodurile lunare sunt Vectorul dezvoltării omenirii. Soarta unei persoane se poate schimba în timpul eclipselor. Aceasta este o perioadă semnificativă pentru orice persoană. La urma urmei, atunci are loc alegerea căii de viață viitoare.

Rahu se află în Taur, iar Ketu se află în Scorpion până pe 12 aprilie 2022. De asemenea, Rahu și Ketu vor ajuta la dezvăluirea sarcinilor care îi sunt stabilite de soartă. Și Nodul Nord vă va spune, de asemenea, despre dorințele neîmplinite într-o viață trecută.

Schema Nodurilor Destinului în astrograma natală:

 

Nodul Nord în Berbec - Nodul Sud în Balantă  

Nodul Nord în Taur - Nodul Sud în Scorpion  

Nodul Nord în Gemeni - Nodul Sud în Săgetător

Nodul Nord în Rac - Nodul Sud în Capricorn  

Nodul Nord în Leu - Nodul Sud în Vărsător

Nodul Nord în Fecioară - Nodul Sud în Peşti  

Nodul Nord în Balantă - Nodul Sud în Berbec

Nodul Nord în Scorpion - Nodul Sud în Taur

Nodul Nord în Săgetător - Nodul Sud în Gemeni  

Nodul Nord în Capricorn - Nodul Sud în Rac

Nodul Nord în Vărsător - Nodul Sud în Leu  

Nodul Nord în Pești - Nodul Sud în Fecioară.

Pe lângă poziționarea în zodii, Nodurile Lunare sunt identificate și în Casele Cerului. Astfel, cineva care are de pildă Nodul Nord în casa 1, va avea Nodul Sud în casa 7, iar cineva cu Nodul Nord în casa 4, va avea nodul Sud în casa 10 (peste 6 zodii așadar). Poziția nodurilor lunare în Casele Cerului sau în zodii se poate afla calculând o astrogramă natală. La o simplă căutare pe Google veți găsi o multitudine de siteuri care fac asta. Sau puteți apela la serviciile profesioniste ale unui astrolog.

Ce vor aduce nodurile lunare în 2021 fiecărui semn zodiacal

 

Berbec în casa a 2-a . În această perioadă, este important să alocați timp familiei dvs. și familiei în general. De asemenea, merită luat în considerare cum să economisiți bani și să creați o „pernă de siguranță” pentru viitor.

Taur în casa 1.   Acesta este momentul în care reprezentanții acestei zodii trebuie să lucreze serios asupra lor în direcții diferite (sănătate, aspect, calități personale, talente).

Gemeni în casa a 12-a. Sarcina reprezentanților acestui semn este de a scăpa de dependența materială puternică. Este logic să faci lucrări de caritate, să studiezi religia.

Racul în casa a 11-a. Realizarea și dezvoltarea vor fi posibile, acceptând ajutorul și sfaturile prietenilor și bunelor cunoștințe.

Leu în casa a 10-a. Aceasta este o perioadă pentru construirea unei cariere și participarea la viața publică. Dacă dedici mult timp acestui lucru, atunci rezultatul va fi foarte plăcut.

Fecioară în casa a 9-a. Perioada de auto-realizare, acceptând ajutorul puterilor superioare. Toate eforturile ar trebui să fie îndreptate spre dezvoltarea spiritualității. Atunci norocul va rămâne mult timp în viața Fecioarelor.

Balanță în casa a 8-a. Aceasta este perioada ideală pentru cei care doreau să se angajeze în esoterism și descoperire de sine. Aceste cunoștințe pot aduce multe vieții unei Balanțe.

Scorpion în casa a 7-a. Sarcina principală a reprezentanților acestui semn este de a construi relații. Și acest lucru se aplică atât relațiilor personale, cât și celor de afaceri.

Săgetător în casa a 6-a. Această perioadă ar trebui să fie dedicată muncii. Este posibil să trebuiască să depășești o serie de dificultăți (boli, datorii vechi și dușmani). Dar aceasta este numai pentru bine și pentru a întări caracterul, voința.

Capricorn în casa a 5-a. Aceasta este o perioadă de dezvoltare și de dobândire a cunoștințelor. Toate aceste cunoștințe și abilități vor fi foarte utile în viață și vor aduce, de asemenea, o mulțime de emoții pozitive.

Vărsător în casa a 4-a. Aceasta este o perioadă de stabilire a armoniei interioare și satisfacție cu viața ta. De asemenea, este important să stabiliți o relație cu mama.

Pești în casa a 3-a. Este important să vă faceți timp pentru a exersa unele calități în voi înșivă. În primul rând, este decisivitatea și sociabilitatea, precum și capacitatea de a-și stabili obiective și de a le atinge.

Astrolog Daniela Simulescu: „Fii cu ochii și urechile ciulite până pe 10 iunie“ 

 

Și Eclipsele au un rol determinant asupra Axei Destinului. În 2021, eclipsele vor avea loc pe axa Gemeni-Săgetător. Am avut eclipsă de lună pe 26 mai(Lună Plină Săgetător)  și urmează pe 10 iunie o Eclipsă de Soare (Lună Nouă Gemeni). „Eclipsele de Lună duc la transformări strălucitoare în viață. Unele etape se vor încheia, lăsând loc noilor evenimente. Eclipsele solare sunt asociate cu reînnoirea atât a mediului extern, cât și a stării interne.

„Perioada dintre două eclipse este foarte importanta. Nimic nu este întâmplător, alandala, ci foarte bine gândit în matematica universului și a vieții. Și dacă mai este și un Mercur retrograd pe acolo, totul devine și mai interesant. Așa că gândește-te la ce ți s-a întâmplat din 26 mai(Eclipsă Lună/Lună Plină Săgetător) încoace și fii cu ochii& urechile ciulite până pe 10 iunie (Eclipsă Soare/Lună Nouă Gemeni). Și mă adresez mai ales celor care au marcaj de Gemeni, Săgetător, Fecioară, Pești“, atenționează astrologul Daniela Simulescu.

Citește și: Horoscop iunie 2021. Schimbări drastice pentru trei zodii: Eclipsa de Soare și solstițiul de vară vor influența puternic energiile

Eclipsa de Lună din 26 mai 2021 (în Săgetător).

Conectați Luna cu nodul descendent. Religia și spiritualitatea se vor retrage în fundal. Va trebui să facem reforme actuale de afaceri, cercetare și educație într-un ritm rapid. Prioritatea sunt artele aplicate, perfecționarea abilităților și creativitatea.

Această eclipsă afectează dezvoltarea intelectuală, accentuează observația și ajută la avansarea cu încredere. Simbolul este Taurul cu trei picioare. Un animal răbdător și eficient. Eclipsa de Lună este momentul cel mai stresant în care se pot întâmpla cele mai neașteptate situații. Este de dorit ca o persoană să se pensioneze, să nu călătorească cu transportul public și să refuze să participe la evenimente majore. 

Eclipsa de Soare din 10 iunie 2021 (în Gemeni)

Nodul Ascendent se află pe tot parcursul anului 2021 în zodia Gemeni. În această perioadă, trebuie să acordați mai multă atenție relațiilor cu oamenii. Faceți pace cu cineva, vorbiți sincer sau, dimpotrivă, despărțiți-vă.

Moment excelent pentru studiu, educație specială. Succesul este de partea jurnaliștilor care vor găsi noi modalități de dezvoltare. Mercur - gazda eclipsei va fi în interacțiune cu Luna și Soarele. Toate evenimentele care au loc în această perioadă pot fi numite  fatidice. Mercur retrograd va duce la conflicte prelungite, dispute și schimbări neașteptate. Tinerii vor ajuta generația mai în vârstă să rezolve probleme dificile. Dar și ei înșiși se confruntă cu încercări și eforturi globale. Este o perioadă excelentă pentru a citi rugăciuni, curățări spirituale și a analiza tot ceea ce s-a întâmplat.

„La culmea” eclipsei se află armoniosul Saturn, care promite schimbări pozitive în viață. Un moment minunat pentru a construi planuri pe termen lung, pentru a programa lucrările și pentru a adopta o abordare responsabilă a problemelor importante.

 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel