Luna Plină în Fecioară. Atenție la vise! Astrologul Daniela Simulescu: „Ce se face astăzi? Păi să vă spun ce am făcut eu“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Luna Plină
Luna Plină

Sâmbătă, 27 februarie 2021, Luna Plină ajunge în gradul 8 al axei Pești-Fecioară. Avem ocazia să explorăm mai mult lumea emoțională pentru a vindeca tensiunile provocate de schimbările care urmează să iasă la lumină, dar care nu sunt încă pe deplin dezvăluite.

În zodia Pești asistăm la un climat de sfârșit de ciclu - înainte de echinocțiul de primăvară pe 20 martie, odată cu începutul semnului Berbecului. Zile pentru a scădea intensitatea corpului mental, după ce, odată cu intrarea în Vărsător, totul a venit cu multă încărcătură în gânduri, idealuri de viitor, analize și vise (Saturn în Vărsător) atunci când planificăm ceea ce urmează.

Ne putem scufunda în apele Peștilor pentru a vindeca tot ce ne-a rămas! Ne putem scufunda în oboseala cauzată de acest dezechilibru energetic și să renunțăm la poverile noastre în contemplarea prezentului: meditații, muzică reiki, lucrări de artă, totul funcționează la nivel inconștient în această lună și ne resetează energia din interior.

Citește și:  Luna Plină. Cum influențează astrul nopții femeile, în funcție de zodie: „Se întâmplă schimbări în corp“

Luna Plină în Fecioară: Atenție la vise!


Lunile pline sunt acele finaluri care deschid noi uși, sintetizează cunoștințele despre ceea ce am traversat în ultimele șase luni și în ultimele 28 de zile. Visele ne dschid multe uși. Mai presus de toate, această Lună Plină lucrează cu energia și axa cuantică a informației, poate aduce vise revelatoare. Să avem la îndemână un carnet, să le notăm. Putem avea date despre cum ne putem hrăni mai bine, să ne odihnim mai mult și să avem grijă de corp.

Astrologul Daniela Simulescu a povestit că, adesea,când anunță un eveniment astral, este întrebată: „Ce se face?“. Iată cum a răspuns acesta. „Sunt deseori întrebată: “Daniela, ce se face de Lună Plină?”. Păi să vă spun ce am făcut eu. Am dus gunoiul. Se strânsese și am zis să fac un drum până la ghenă“, a răspuns ea.

„Acum să nu vă gândiți că este ceva metaforic în spatele acestor cuvinte. Viața nu se schimbă după un ritual forțat făcut la câte o fază a lunii, ci se schimbă trăind-o în mod prezent zi de zi“, a explicat astrologul.

Vezi și: Horoscop țigănesc. Patru zodii vor înota în bani în luna martie


Luna Plină în Fecioară: Provocarea de a iubi sincer


Deschiderea inimii va fi o misiune a lui Venus în zodia Pești, de a iubi în planuri mai mari, mai expansive, mai puțin exigente, mai inocente, mai sincere decât suntem obișnuiți.

Semnele transpersonale din cer ne spun despre acele vise pe care le facem împreună. Proiectele pentru o viață mai bună roiesc prin aer fără să se poată materializa încă, deoarece careul Uranus-Saturn rămâne până în 2022, tensionând noul cu vechiul.

Întâlnirea cu alții care au aceleași proiecte de creștere a copilului, hrănire, durabilitate și muncă este o idee bună. Dragostea lui Venus în Pești devine transpersonală și cuprinde mai multe niveluri (ai grijă să nu idealizezi prea mult partenerul în aceste vremuri sau să trăiești din fantezii despre celălalt care nu se realizează niciodată). Este, de asemenea, o oportunitate de a lăsa drama deoparte și de a stabili o conexiune emoțională dincolo de cuvinte și bazată pe acte practice.

Această Lună Plină poate avea un efect „balsamic“, dacă suntem capabili de a analiza unele probleme mai în profunzime. Iubirea poate avea tonuri spirituale, putem efectua meditații de legătură cu alte suflete, putem tăia legături toxice, putem purta conversații care ne luminează printr-o mai bună înțelegere (vibrațională).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel