Horoscop. Cele cinci semne ale zodiacului care au noroc toată viața. Nativii Săgetător, răsfățați de astre

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Cele cinci semne ale zodiacului care au noroc cu carul. Nativii Săgetător, răsfățați de astre
Horoscop. Cele cinci semne ale zodiacului care au noroc cu carul. Nativii Săgetător, răsfățați de astre

Astrologii au numit care sunt cele mai norocoase 5 semne ale zodiacului. Nativii din Săgetător, Pești, Taur, Balanță și Leu sunt protejate de stele. Astrologii reamintesc totuși că orice noroc presupune și o muncă asiduă, dorința și disponibilitatea persoanei de munci, pentru a ajunge acolo unde și-a propus. Mai mult, norocul nu vine la cei care stau pe canapea și  așteaptă ajutorul stelelor.

 

Cel mai norocos sunt nativii Săgetător, care se află sub auspiciile planetei Jupiter. Prin urmare, Săgetătorul, de-a lungul vieții, se așteaptă la darurile destinului: oameni buni, prieteni loiali, profesori minunați.

Vezi și: Axa Destinului în Horoscop. Eclipsele și nodurile lunare revoluționează viața zodiilor: „Fii cu ochii și urechile ciulite până pe 10 iunie“

Apropo, Săgetătorul nu este unul dintre semnele  care acceptă doar bonusuri. El este înzestrat cu perseverență și capacitate pentru muncă asiduă și grea. Pentru aceste capacități, stelele îi răsfață. Visele Săgetătorilor devin, destul de repede, realitate.

Horoscop. Astrologii au dezvăluit care sunt cele cinci semne ale zodiacului, cu lipici la bani

Nativii Pește au fost înzestrați de astre cu o intuiție rară. Ei pot evita cu ușurință situațiile periculoase. Nativii Pește pot pretinde că sunt lipsiți de apărare și, astfel, devin simpatici și obțin ce au nevoie:- sprijin financiar, un loc de muncă bun, un loc la grădiniță pentru copil, o  vacanță la un moment convenabil. Au noroc înnăscut. Apropo, doar pe exterior Peștii par calmi și chiar retrași. În compania prietenilor, ei știu să se distreze, iar umorul lor este foarte subtil.

Ce pericole ascunde Mercur retrograd. Iată ce nu trebuie să facem până pe 23 iunie 2021

Nativii Taur sunt fermecători și temperamentali. Le place repete: „Ghinionist în bani, norocos în dragoste”. Fiind patronați de Venus, planeta i-a înzestrat pe nativii Taur un succes în afaceri. Ei știu exact unde este cel mai bine să nu investească banii și unde există riscuri. În ceea ce privește viața personală, Taurul este instabili și schimbă des  partenerii până decid să se căsătorească.

Horoscop. Astrologii au numit cele șase semne ale zodiacului, care vor avea noroc la bani toată luna iunie

Balanțele își schimbă constant prietenii și prioritățile vieții. Cu toate acestea, nativii Balanță nu vor lăsa la necaz. Planeta Venus i-a înzestrat cu o carismă incredibilă, care îi ajută să se simtă bine în viață. Balanțele au întotdeauna prieteni, care sunt gata să le facă munca lor. Datorită sociabilității lor, nativii Balanța știu să obțină încrederea celor din jur și să stabilească conexiuni utile. Prin urmare, problemele pentru care alte semne cheltuiesc mult timp și energie, Balanța reușește să le rezolve cu ajutorul unui prieten.

Clarvăzătorul Wolf Messing a dezvăluit care sunt cele trei zodii, înzestrate cu daruri speciale

Nativii Leu sunt protejați de Soare, care i-a înzestrat cu diferite talente. Datorită acestui fapt, Leii sunt de obicei întotdeauna câștigători. De asemenea, Leii sunt foarte norocoși în treburile gospodăriei. Ei sunt zeii cumpărăturilor. În magazin, aceștia pot să-și aleagă lucruri, care îi pot servi ani de zile, fără să se strice.  Pentru ei, cumpărăturile sunt ca un sport. Știu exact unde și ce promoții au loc, de la laptopuri până la mobilier și case de vară. Singurul păcat al Leului este lenea. Sursa: smolnarod.ru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel