AVERTISMENT pentru ROMÂNI. „Dacă vi se cere să semnați de către PSD - ALDE un astfel de formular, NU SEMNAȚI!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a lansat, astăzi, un avertisment pentru români. Acesta susține că în cazul în care un funcționar PSD - ALDE vă cere să semnați un formular să nu o faceți întrucât asta ar însemna „că sunteți de acord să renunțați la acumularea pensiei voastre private în contul deschis pe numele d-voastră la unul dintre administratorii Pilonului 2 de pensii”.

„Infractorii Dragnea și Vâlcov au ordonat prin Ordonanța de Urgență 114/2018 distrugerea Pilonului 2 de pensii iar Autoritatea de Supraveghere Financiară, condusă de politrucii numiți de PSD și ALDE, execută primul act al acestei crime cu premeditare împotriva pensiilor private ale românilor.

Dacă primiți sau vi se cere să semnați de către un funcționar PSD - ALDE un astfel de formular de mai jos, NU SEMNAȚI! Înseamnă că sunteți de acord să renunțați la acumularea pensiei voastre private în contul deschis pe numele d-voastră la unul dintre administratorii Pilonului 2 de pensii.

Autoritatea de Supraveghere Financiară a publicat astăzi normele pentru încetarea contribuțiilor la Pilonul 2, ceea înseamnă că distrugerea Pilonului 2 de pensii intră în linie dreaptă spre naționalizare.

După adoptarea acestor norme, românii care au contribuit 5 ani la Pilonul 2 de pensii vor putea cere încetarea plăților contribuțiilor în conturile lor individuale din acest sistem.

Dacă numai 1% dintre cei aproape 7 milioane de români, care contribuie acum pentru pensia lor privată din Pilonul 2, vor fi convinși printr-o propagandă mincinoasă, tipică pentru PSD și ALDE, să se mute la sistemul public de pensii, activitate fondurilor de pensii va intra pe pierdere.

Iar dacă adăugăm și obligația absurdă, impusă tot prin OUG 114/2018, de majorare a capitalului social până la 10% din valoare fondurilor administrate care se ridică la 10 miliarde de Euro, administratorii Pilonului 2 de pensii vor pleca din România.

În acest scenariu, dezastruos dar previzibil și ticălos, normele pentru încetarea plății contribuțiilor la Pilonul 2 se impun ca o necesitate pentru situația în care administratorii Pilonului 2 de pensii vor pleca din România și aceste fonduri vor fi naționalizate.

Prin urmare, Cererea - cadru de încetare a plății contribuției la Pilonul 2, publicată de ASF, este de fapt o Cerere voluntară de naționalizare a contribuțiilor personale din Pilonul 2 de pensii.

În cel mai pur stil comunisto-bolșevic, guvernarea PSD - ALDE, condusă de infractorii Dragnea și Vâlcov, naționalizează depozitele personale ale românilor de la Pilonul 2 de pensii printr-o "Cerere" semnată cu mâna la spate a deponenților și cu pistolul la tâmpla administratorilor de pensii private.

Opriți dricul cu Pilonul 2 și #AbrogațiOUG114!”, a scris Dancă pe Facebook.

Acesta este formularul la care face referire purtătorul de cuvânt al PNL:

(w670) 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel