Avertisment MAE pentru români. Două țări, în prag de răzobi. Să EVITE călătoriile în aceste două ţări

Andreea Cosma / 30 sep 2020, 10:34 Salveaza PDF Comentarii

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis două avertismente de călătorie pentru Republica Armenia și Republica Azerbaidjan și le recomandă românilor să evite orice călătorie în anumite zone/regiuni din aceste două țări, în contextul situației de securitate și confruntărilor armate.

În contextul evoluției situației de securitate dintre Republica Armenia și Republica Azerbaidjan și pe fondul confruntărilor armate în derulare, MAE a transmis, miercuri, că recomandă cetățenilor români să analizeze oportunitatea deplasărilor care nu sunt esențiale în regiune, să manifeste maximă prudență și să se informeze permanent din surse oficiale cu privire la posibilele modificări ale condițiilor de deplasare în interiorul celor două țări.

Totodată, cetățenii români sunt sfătuiți să nu se deplaseze în zonele adiacente regiunii Nagorno-Karabah şi frontierei internaționale dintre Republica Azerbaidjan și Republica Armenia.

MAE informează cetățenii români că a emis două avertismente de călătorie pentru Republica Armenia și Republica Azerbaidjan, cu recomandarea de a evita orice călătorie în anumite zone/regiuni.

Informații suplimentare pot fi consultate la rubrica Avertismente de călătorie de pe site-ul MAE: Armenia - http://www.mae.ro/travel-alerts/53727 și Azerbaidjan - http://www.mae.ro/travel-alerts/32390.

MAE, prin intermediul Ambasadelor României la Erevan și Baku, este pregătit să acorde asistență consulară cetățenilor români, conform competențelor legale și cu stricta respectare a măsurilor adoptate de autoritățile statelor de reședință.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

18 apr 2021, 14:11 in Social
Cutremur în România

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy