Averea lui Alexandru Cumpănaşu. Din ce câştigă bani candidatul fără facultate

Andreea Cosma / 25 sep 2019, 20:27 Salveaza PDF Comentarii

Alexandru Cumpășanu, candidat indepedent la alegerile prezidențiale, are un venit anual de 1.132.933 de lei, deține șase imobile cu o suprafață totală de 872 metri pătrați, două terenuri și două autoturisme, potrivit declarației de avere depusă la BEC.

Alexandru Cumpănașu deține două terenuri cu o suprafață de 1.000 de metri pătrați, achiziționați între anii 2016 și 2017, iar soția acestuia deține un teren de 117 metri pătrați, cumpărat în anul 2014, potrivit declarației de avere depuse de acesta la Biroul Electoral Central.

Cumpănașu mai deține și șase imobile cu o suprafață 872 de metri pătrați, cumpărate între 2013 și 2017, iar pe numele soției sale se regăsește un altul de 78 de metri pătrați.

Printre automobilele acestuia se regăsesc un Subaru din anul 2008 și un autoturism Mercedes din anul 2018.

Activele financiare ale acestuia din conturi bancare și fonduri de investiții sunt în valoare de 260.862 de lei și 17.000 de euro.

Alexandru Cumpănașu mai are și un împrumut de 152.972 de lei către Asociația pentru Implementarea Democrației.

În ceea ce privește datoriile acestuia, acesta are un împrumut de 330.000 de euro al cărui creditor este o persoană fizică și un altul de 171.000 de lei.

Citeşte şi: Cumpănaşu, masterand fără licenţă, SCANDAL MONSTRU cu Marinela Mititelu: "Mă luaţi de PROASTĂ!". Cumpănaşu: "Foarte mulţi sunt PROŞTI cu diplomă"

Venitul anual al lui Alexandru Cumpănașu se ridică la suma de 1.132.933 de lei pe an, provenit din salarii, drepturi de autori și chirii, iar soția acestuia are un venit anual de 595.826, provenit din salarii, drepturi de autor și prestări de servicii.

Alexandru Cumpănașu și-a depus, duminică, la BEC, candidatura, în calitate de independent, la alegerile prezidențiale. El a reușit să strângă peste 230.000 de semnături.

BEC a sesizat Parchetul în privința mai multor candidați la alegerile prezidențiale, în contextul în care în urma verificărilor instituția a constatat elemente de similitudine în semnăturile depuse de către aceștia. Printre candidați se numără și Alexandru Cumpănașu.

În schimb, Biroul Electoral Central a decis validarea candidaturii lui Alexandru Cumpănașu pentru prezidențiale, cu precizarea că a fost sesizat Parchetul în privința suspiciunii unor semnături false depuse de către acesta.

Alegerile prezidențiale au loc pe 10 noiembrie, urmând ca al doilea tur să fie organizat pe 24 noiembrie. În Diaspora, primul tur de scrutin are loc în perioada 8-10 noiembrie.

sursa: Mediafax

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy