Cumpănaşu, masterand fără licenţă, SCANDAL MONSTRU cu Marinela Mititelu: "Mă luaţi de PROASTĂ!". Cumpănaşu: "Foarte mulţi sunt PROŞTI cu diplomă"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Scandal de pomină între Alexandru Cumpănaşu şi fosta sa colegă de la Realitatea TV, Marinela Mititelu. Discuţia a pornit de la lista şefului AEP, care l-a menţionat printre candidaţii care prezentau nereguli în lista de semnături, însă tensiunile au escaladat în momentul în care Marinela Mititelu l-a întrebat pe Cumpănaşu dacă are studii superioare, în condiţiile în care el a aplicat pentru un master la o universitate din Elveţia.

După ce au vorbit unul peste celălalt câteva minute, Alexandru Cumpănaşu a clarificat problema listelor de semnături, semnalată de preşedintele Autorității Electorale Permanente.

"Nu este în regulă, pentru că AEP nu constată validitatea semnăturilor, ci doar Biroul Electoral Central. Am sunat la purtătorul de cuvânt al BEC pentru a confirma această informaţie care afectează grav candidatura noastră, ceea ce este absolut aberant şi voi face o plângere penală dacă băieţii ăştia mai continuă în stilul ăsta. Eu, în acest moment, sunt candidat la prezidenţiale, iar informaţii pe surse despre nu ştiu ce plângeri penale sau falsuri, dacă nu sunt dovedite, înseamnă un prejudiciu adus imaginii mele, iar eu nu sunt un băieţel trist care să stea la mâna Parchetului sau la mâna unei instituţii care face şmecherii cu presa. BEC-ul mie mi-a infirmat", a spus Alexandru Cumpănaşu, la Realitatea TV.

 

Marinela Mititelu: Am impresia că ne luaţi de proşti. Domnule Cumpănaşu, mă luaţi de proastă! 

 

Discuţia a continuat pe un ton din ce în ce mai precipitat şi pe tema studiilor lui Alexandru Cumpănaşu.

Marinela Mititelu: Aveţi sau nu studii superioare?

Alexandru Cumpănaşu: Dvs. aveţi de gând să faceţi aici o execuţie în direct, sau ce? Că nu am înţeles.

Marinela Mititelu: Aveţi de gând să răspundeţi punctual la întrebări sau aveţi de gând doar să bruiaţi emisiunea? Sunt cu dvs. de 10 minute în direct şi nu am reuşit să vă întreb...

Alexandru Cumpănaşu: Nu sunteţi decât de 5 minute. Vreţi să vă calculez eu timpul?

Marinela Mititelu: Mi se pare că timpul trece foarte greu cu dvs. în direct. Aveți studii superioare?

Alexandru Cumpănaşu: Deci Academia Regală pentru Mediul de Afaceri din Elveţia, unde m-am înscris pentru..., nu este un master, este un executive master, care este pre-doctoral...

Marinela Mititelu: Tot nu înţeleg. Ce studii superioare aveţi? Aveţi licenţă în ce domeniu? Puteţi să răspundeţi punctual la întrebare?

Alexandru Cumpănaşu: O să public, dacă punem problema aşa, o să public pe Facebook-ul meu şi luaţi de acolo răspunsul, inclusiv adeverinţa de la această academie unde acolo termin executive master, ceea ce majoritatea candidaţilor nu au, unde nu este nevoie de o diplomă de licenţă.

Marinela Mititelu: Ce universitate aţi absolvt?

Alexandru Cumpănaşu: Cred că nu înţelegeţi română

Marinela Mititelu: În ce sunteţi licenţiat? Am impresia că ne luaţi de proşti. Domnule Cumpănaşu, mă luaţi de proastă! 

Alexandru Cumpănaşu: Dvs. faceţi execuţie în direct? Mă executaţi pe mine? Luaţi-l pe Iohannis! Nu vreţi să faceţi asta?

Marinela Mititelu: Ce facultate aţi absolvit? Aveţi diplomă de licenţă în ce domeniu?

Alexandru Cumpănaşu: Este vorba despre leadership în managementul afacerilor pe care, în acest moment, o finalizez la ABMS, pe master. 

Marinela Mititelu: Deci nu aţi terminat studii de licenţă! Nu aveţi studii universitare încheiate în acest moment!"

 

Alexandru Cumpănaşu: Nu este o diplomă de licenţă oarecare, pe care o fac toţi proştii din România, la toate universităţile de doi lei!

 

Cumpănaşu i-a închis apoi moderatoarei telefonul în nas, însă Marinela Mititelu a insistat să se refacă legătura.

"Alexandru Cumpănaşu: Totuşi este un executive master, nu este o diplomă de licenţă oarecare, pe care o fac toţi proştii din România, la toate universităţile de doi lei!

Marinela Mititelu: Adică alegătorii dvs. cu diplomă de licenţă sunt nişte proşti?

Alexandru Cumpănaşu: Foarte mulţi din cei care au terminat Spiru Haret în România sunt nişte proşti cu diplomă. Avem atâţia proşti cu diplomă în adminsitraţia publică, credeţi-mă. Cred că este mai bine aşa. Cred că un om care termină un executive master are o pregătire mai bună decât cei care vin cu 'sărut mâna!' şi cu şpagă la decani şi la profesori şi termină facultăţi pe bandă rulantă în România.

Marinela Mititelu: Ce studii de licenţă aveţi, nu m-aţi lămurit. Pe lângă faptul că aţi călcat în picioare toată lumea din această ţară care are o diplomă de licenţă şi nu câştigă cât câştigaţi dvs. fără diplomă de licenţă... Aveţi studii superioare încheiate? ÎNCHEIATE!

Alexandru Cumpănaşu: Din punctul meu de vedere, da. Şi unele cu mult superioare celor pe care unii dintre ei se laudă că le-au făcut pe la Spiru Haret. Cât timp te afli într-un proces în care universitatea îţi spune că eşti "currently absolving the course", da! La dvs. contează forma sau fondul?

Marinela Mititelu: Haideţi să o luăm la rând! Bacalaureat, aveţi?

Alexandru Cumpănaşu: Da, am!

Marinela Mititelu: Diplomă de licenţă, aveţi?

Alexandru Cumpănaşu: Nu, doamnă! V-am explicat!

Marinela Mititelu: Veţi avea masterat!

Alexandru Cumpănaşu: Sunt masterand, da!

Marinela Mititelu: Bănuiescu că le transmiteţi salutări tuturor celor care au terminat la Spiru Haret. Nu vreţi voturile lor! Sau le vreţi?

Alexandru Cumpănaşu: Eu cred că cei care au terminat la Spiru Haret, mare parte din ei, sunt pregătiţi incompetent. Eu nu vreau voturile niciunuia care, în acest moment, se uită la dvs!

Marinela Mititelu: Vă mulţumesc pentru aceste precizări!"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel