Avatar 2, în cinematografe din 16 decembrie 2022

Ecaterina Dumitrescu |
Data publicării:
Foto - Pixabay
Foto - Pixabay

Studioul Disney a stabilit data de 16 decembrie pentru lansarea peliculei Avatar 2. Noul film se va numi „Avatar: The Way of Water” și este regizat tot de James Cameron.

La conferința CinemaCon din Las Vegas, studioul a prezentat trailerul oficial, însă, pentru public, acesta se va putea vedea abia pe 6 mai, când va fi proiectat doar în cinematografe înainte de noul film „Doctor Strange in the Marvel”. Din data de 13 mai, trailerul va putea fi văzut și online, anunță oficial Disney. Totodată, începând cu 23 septembrie, s-a stabilit ca primul film, Avatar, să ruleze din nou în cinematografe.

Filmul „Avatar”, lansat în 2009, rămâne pelicula cu cele mai mare încasări din istorie, aproape 2.900 de milioane de dolari.

James Cameron, regizorul ambelor producții, a declarat că, ”Avatar: The Way of Water”, este filmat cu cea mai recentă tehnologie 3D cu rezoluție mai bună, dar și cu efecte vizuale mai realiste. Acțiunea, de această dată, are loc în ocean, unde personajele principale, Jake Sullivan și Neytiri, trăiesc, împreună cu copii lor, într-o lume aflată în plin război.

În continuare, James Cameron a anunțat că a terminat filmările pentru Avatar 3, deși lansarea este programată abia spre 2025, și, dacă totul merge conform planului și răspunsul publicului este cel așteptat, există perspective pentru Avatar 4, cu lansare la finalul anului 2026, și chiar un Avatar 5 pentru finalul anul 2028.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel