Autorul atacului de la Londra a fost identificat. A mai fost condamnat pentru terorism

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Bărbatul care a înjunghiat duminică trei persoane în sudul Londrei și a fost ulterior ucis de polițiști fusese eliberat la finalul lunii trecute din închisoare, după ce executase mai puțin de jumătate dintr-o pedeapsă primită pentru infracțiuni de natură teroristă, informează BBC și Sky News. 

Bărbatul, pe numele său Sudesh Amman, avea 20 de ani, provenea din Harrow, în nord-vestul Londrei și fusese condamnat, în decembrie 2018 la trei ani și patru luni de închisoare după ce a distribuit materiale cu caracter terorist pe internet și a promovat acțiunile organizației teroriste Stat Islamic.

Conform documentelor din dosarul în care acesta a fost condamnat în 2018, el și-a încurajat iubita la acea vreme să își decapiteze propriii părinți și a amenințat că va ataca mai multe persoane cu acid.

Potrivit ultimelor informații, bărbatul ar fi fost eliberat din închisoare săptămâna trecută.

Acesta a înjunghiat trei persoane duminică la Londra. Autoritățile au informat inițial că una dintre victime se află în stare critică, însă ulterior, surse din domeniul medical au anunțat că aceasta este acum în afara oricărui pericol, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel