Autoritățile sanitare din Italia au pus la dispoziție un ghid practic pentru îngrijitoarele românce: DOCUMENT

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Institutul Superior al Sănătății din Italia pune la dispoziție un Ghid practic pentru cei care au în îngrijire persoane vârstnice. Materialul este disponibil atât în limba română, cât și în limba italiană. 

"Acest ghid este dedicat ţie, care ai grijă de o persoană în vârstă. Vei găsi aici câteva informaţii despre coronavirus și sfaturi pe care îţi recomandăm să le urmezi. Informaţiile prezente îţi vor îmbunătăţi cunoștinţele despre Covid-19 sau altfel spus "noul coronavirus", despre cum se transmite și care sunt simptomele bolii.

Sfaturile cu privire la comportanetul de urmat atât în locuinţa cât și înafara ei, te vor ajuta să protejezi atât propria sănătate cât și pe cea a persoanei pe care o îngrijești. Nu te speria dacă la inceput regulile îţi par multe, greu de amintit sau greoaie de pus în practică.

Este normal că schimbările obișnuinţelor noastre să cauzeze stres. Fără a te grabi, citește de mai multe ori acest ghid și incepe să aplici la nivel practic ceea ce se recomandă: în puţin timp aceste indicaţii vor face parte din obișnuinţa fiecărei zi", se arată în Introducerea Ghidului Oficial pentru persoanele care au îngrijire bătrâni.

Ghidul lansat de Institutul Superior al Sănătății cuprinde informații relevante pentru o conduită adecvată atât în casă, cât și în afara ei.

Pentru a vizualiza și descărca ghidul în limba română, click AICI.

Pentru a vizualiza și descărca ghidul în limba italiană, click AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel