Autobuz răsturnat pe DN 19. A fost activat planul roșu

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: IGSU
Sursa foto: IGSU

Forțe numeroase de intervenție intervin în acest moment la un accident de circulație care a avut loc pe DN 19. 23 de persoane se aflau în autobuz.

Update:

Conform primelor date un autobuz în care se aflau 23 de persoane a ajuns în șanț. Primele evaluări făcute de echipele medicale ajunse la fața locului arată că cinci persoane sunt în ”cod verde”, șase sunt în ”cod galben” iar două persoane sunt în ”cod roșu”. Medicii le acordă primul ajutor. Se pare că o persoană a fost prinsă sub autobuz. Zece persoane au scăpat nevătămate.

”În accident au fost implicate 23 de persoane dintre care 12 victime în curs de evaluare (conștiente). Planul roșu de intervenție a fost dezactivat”, transmite IGSU.

Știrea inițială

Între Valea lui Mihai și Curtuișeni, pe DN 19 a avut loc un accident rutier, autobuz răsturnat. Pentru gestionarea eficientă  a evenimentului, la nivelul județului Bihor a fost activat planul roșu de intervenție.

Acționează 2 mașini de stingere, 2 echipaje de descarcerare, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 9 ambulanțe SMURD.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel