Austrian Airlines anunță șapte noi destinații pentru vara anului 2023 și multe reduceri

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Austrian Airlines anunță șapte noi destinații pentru vara anului 2023 și multe reduceri / Foto: Unsplash
Austrian Airlines anunță șapte noi destinații pentru vara anului 2023 și multe reduceri / Foto: Unsplash

Programul de vară al Austrian Airlines are acum aproape 120 de destinații și peste 1.200 de zboruri săptămânale - unele dintre ele cu prețuri reduse. Iată care sunt noile rute.

Austrian Airlines, subsidiara austriacă a Lufthansa, a anunțat noi rute și destinații pentru vara anului 2023, precizând că acestea vin după o vară de succes și o iarnă "bine rezervată".

 

Șapte noi destinații

 

În programul de zboruri din vara anului 2023, transportatorul principal va zbura către șapte noi destinații, pe lângă destinațiile sale consacrate și un program european extins semnificativ, a precizat compania într-un comunicat de presă.

Destinațiile Porto (Portugalia), Marsilia (Franța), Billund (Danemarca) și Tivat (Muntenegru) sunt complet noi în program. Cele patru destinații sunt operate fiecare de până la trei ori pe săptămână, cu plecare din Viena. 

Oferită anterior în mod sezonier, Palermo (Italia) a fost, de asemenea, adăugată la programul de zboruri de vară. În plus, ruta către Vilnius (Lituania), care făcea deja parte din rețeaua de rute Austrian Airlines înainte de pandemia Covid-19, va fi oferită din nou, a precizat compania. 

Celebrul oraș italian de pe coasta de nord a Siciliei și capitala Lituaniei vor fi, de asemenea, operate de trei ori pe săptămână.

În plus, zborurile către Tromsø (Norvegia) vor decola o dată pe săptămână între iunie și august, conform The Local.

 

Rambursare anticipată și zboruri la preț redus

 

Austrian Airlines a declarat că, datorită evoluției bune a lichidităților și a unei linii de credit oferite de Lufthansa, ar putea plăti anticipat - și integral - un împrumut garantat de guvern acordat în 2020.

De asemenea, compania aeriană a declarat că poziția sa financiară solidă îi permite să ofere zboruri la preț redus în cadrul unei "campanii de mulțumire".

"Fără sprijinul Austriei, nu am fi putut zbura în aceste vremuri dificile. Așa că acum este timpul să spunem mulțumesc. De aceea, oferim bilete cu reduceri de până la 25 la sută pentru un total de 30 de destinații, inclusiv destinațiile din noul program de zboruri de vară", a declarat Michael Trestl, CCO al Austrian Airlines.

Campania este valabilă pentru toate rezervările noi la tariful Economy Light până pe 20 noiembrie și pentru o perioadă de călătorie cuprinsă între 7 noiembrie și 30 iunie 2023. Toate informațiile pot fi găsite pe site-ul Austrian Airlines.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel