Austria. Un român și-a uitat fiica de 13 ani într-o benzinărie. Și-a dat seama de gravitatea faptei după o oră

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
politie_austria_autostrada
politie_austria_autostrada

Un tată şi-a uitat fiica minoră în parcarea unei autostrăzi din Austria. Bărbatul a observat absența minorei de 13 ani abia după o oră. Ulterior, a explicat că era convins că fata doarme pe bancheta din spate.

 

 

O minoră româncă de de 13 ani, care călătorea cu tatăl ei, a fost uitată joi de părintele său, într-o parcare pe autostrada din Kematen am Innbach (districtul Grieskirchen).

Fata, o minoră româncă de 13 ani, coborâse din automobil în timp ce tatăl ei era la toaletă. Bărbatul şi-a continuat, ulterior, drumul, crezând că fiica lui doarme pe bancheta din spate. Abia după o oră și-a dat seama de greșeala sa, potrivit poliției.

În dimineaţa zilei de joi, în jurul orei 9.40, polițiștii autostrăzii Wels au fost solicitaţi să vină în parcare. Acolo au găsit-o pe minora de 13 ani, scrie kurier.at.

Din păcate, românca de 13 ani nu ştia numărul de telefon al tatălui său, de aceea polițiştii l-au sunat pe bunicul fetei. Acesta le-a dat numărul tatălui, care a fost sunat de poliţişti şi anunţat că şi-a uitat fiica în parcare.  Evenimentul a avut un final fericit, iar tatăl şi-a regpsit fiica.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel