Austria. Un român de 46 de ani a înjunghiat o persoană cu un cuțit într-o spălătorie. Bărbatul a fost arestat

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 46 de ani a fost arestat după ce a atacat o persoană cu un cuțit la o spălătorie. A fost găsită și arma crimei.

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost recunoscut și arestat sâmbătă după-amiază la Urban-Loritz-Platz din Viena-Neubau de către ofițerii comandamentului de poliție al orașului Josefstadt ca suspect într-un caz de vătămare corporală gravă. Cetățeanul român este acuzat că miercurea trecută a înjunghiat în spate un bărbat de 42 de ani într-o spălătorie.

În timp ce îl percheziționau pe suspect, polițiștii au reușit să pună mâna pe un cuțit, care se pare că este arma crimei. Locul crimei se află în apropiere de Urban-Loritz-Platz, iar acolo au existat și fotografii ale suspectului, a declarat pentru APA purtătoarea de cuvânt a poliției, Barbara Gass.

În timpul interogatoriului, bărbatul în vârstă de 46 de ani nu a mărturisit, ci a susținut că nu-și amintește nimic despre incident, conform presei străine.

Vezi și

 

Austria. Român internat într-un centru psihiatric, după ce s-a năpustit asupra unui biciclist: „E o rețea! Mă persecută de ani de zile“

 

Un român a fost internat la psihiatrie de către autoritățile din Austria, după un asalt complet inexplicabil. Complet apărut de nicăieri, românul a tras de pe bicicletă un stirian și l-a bătut cu brutalitate. Agresorul spune că "s-a simțit amenințat". Vineri, el a fost internat într-o instituție pentru infractori cu probleme psihice anormale de jurații de la Tribunalul Regional din Leoben, dar hotărârea nu este definitivă.

Într-o frumoasă zi de vară, un bărbat în vârstă de 60 de ani din sud-estul Stiriei a pornit împreună cu soția sa într-o excursie cu bicicleta pe Valea Enns. Cei doi erau în vacanță, bărbatul sportiv tocmai se pensionase - o zi de vis, de fapt.

Dar o întâlnire amenințătoare pe o pistă de biciclete de lângă Schladming a transformat turul liniștit într-o călătorie de groază: cuplul a trecut pe lângă un bărbat pe jos cu un rucsac mare și un cărucior de mână.

Continuă știrea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel