Austria. Un român care s-a arătat interesat să cumpere o mașină, a furat-o chiar în timpul test drive-ului

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Austria. Un român, care s-a arătat interesat să cumpere un automobil, l-a furat chiar în timpul test drive-ului
Austria. Un român, care s-a arătat interesat să cumpere un automobil, l-a furat chiar în timpul test drive-ului

Un român a dispărut cu mașina, chiar în timp ce efectua un test drive. Proprietarul automobilului a depus plângere, după care românul a fost arestat la Füssen. 

O persoană fizică din Sautens a vrut să-și vândă mașina prin intermediul unei platforme de internet. Pe data de 13 aprilie, un bărbat care s-a arătat interesat de automobil l-a contactat prin intermediul aplicației WhatsApp.

Cei doi au convenit să se întâlnească la adresa de domiciliu a vânzătorului din Sautens. La ora 19.30, cumpărătorul a mers acasă la vânzător să vadă mașina, scrie meinbezirk.at.

După aproximativ 15 minute, cumpărătorul a întrebat dacă poate scoate vehiculul din parcare. Ulterior, a urcat în mașină, a ieșit din parcare și a plecat în viteză spre ieșirea din oraș.

Din acest moment, așa-zisul cumpărător nu a mai putut fi contactat, motiv pentru care vânzătorul a fost depus o  plângere la poliției.

Autoturismul a fost dat în urmărire de polițiști. În jurul miezului nopții, automobilul a fost oprit de Poliția Federală Germană din Füssen, iar șoferul a fost arestat. Persoana arestată era un tânăr cetăţean român, de 22 de ani, cu domiciliul în raionul Imst. Acuzatul a fost audiat și apoi denunțat în libertate. Vehiculul a fost returnat proprietarului.

Un alt român în vârstă de 30 de ani a fost reținut de polițiștii austrieci, după ce ar fi spart ușa apartamentului vecinului său, iar apoi l-a amenințat că-l va ucide cu un cuțit și un satâr. 

Austria. Român arestat, după ce a intrat peste un vecin cu un cuțit și un satâr și l-a amenințat că-l ucide

 

Un român în vârstă de 30 de ani a fost reținut de polițiștii austrieci, după ce ar fi spart ușa apartamentului vecinului său, iar apoi l-a amenințat că-l va ucide cu un cuțit și un satâr. 

Incidentul s-a petrecut într-un imobil din Viena, pe 4 aprilie 2022, la ora 18:15. Atacatorul, de 30 de ani, a fugit înainte ca polițiștii de la secția de poliție Simmeringer Hauptstrasse să ajungă la fața locului.

Întrucât s-a presupus că s-a refugiat în apartamentul său, la ordinul parchetului din Viena, polițiștii au spart ușa, transmite Poliția din Viena, într-un comunicat de presă.

Românul, de 30 de ani, nu era în apartament, însă polițiștii au găsit cuțitul și satârul, ambele arme albe fiind confiscate. Între timp, românul de 30 de ani a revenit pe casa scărilor. Acesta a fost arestat fără să opună rezistență.

Un test de alcoolemie a scos la iveală faptul că acesta avea 2,6 ‰ alcool în sânge, așa că până la ora transmiterii comunicatului nu a fost interogat.

Victima le-a spus oficialilor că avea probleme cu românul de ani de zile. Acesta a fost întotdeauna beat și agresiv. În ziua atacului, cei doi nu se certase, ci doar s-a întâlniseră pe casa scării.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel