Austria. Un român a ucis cu brutalitate două femei, pentru că îi aminteau de fosta lui soție: Ororile, descoperite după câteva zile

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român, de 23 de ani, care ar fi ucis o femeie de 41 de ani din Graz în apartamentul ei, în urmă cu două săptămâni, ar putea fi responsabil de o altă crimă: La 11 februarie, o elvețiancă în vârstă de 54 de ani a fost găsită moartă în apartamentul său din Zurich. Bărbatul este deja în arest. Acesta ar fi comis ororile pentru că cele două femei îi aminteau de fosta lui soție.

La 11 februarie, o femeie a fost găsită moartă într-un apartament din Districtul 4 din Zurich. Acum, poliția cantonală din Zurich a anunțat că este vorba despre o elvețiancă în vârstă de 54 de ani, rezidentă în orașul Zurich. Examenele medico-legale au arătat că moartea femeii trebuie să fi survenit cu mai mult de o săptămână înainte de a fi găsită și că aceasta a fost victima unei omucideri.

Un român în vârstă de 23 de ani este principalul suspectat de comiterea faptei. Săptămâna trecută s-a stabilit unde se află acesta în Austria. La acea dată, el se afla deja în arest preventiv în Austria de câteva zile în legătură cu o crimă comisă la Graz la 7 februarie.

Parchetul din Graz a confirmat luni că aceste indicii privind același autor în Graz și Zurich sunt în curs de verificare. Cooperarea dintre cele două autorități a fost inițiată, a declarat purtătorul de cuvânt Christian Kroschl, ca răspuns la o solicitare a APA. Dacă se poate stabili cu adevărat o legătură este încă "subiectul unei investigații".

A înjunghiat o femeie din Graz de 140 de ori cu o foarfecă


Potrivit portalului "5min.at", bărbatul ar fi înjunghiat cu o foarfecă o femeie de 41 de ani din Graz de peste 140 de ori. Aceste leziuni au dus la hemoragia internă a femeii.

Românul în vârstă de 23 de ani se dusese cu femeia la apartamentul acesteia în seara zilei de 6 februarie. Acolo ar fi ucis-o cu nenumărate lovituri de foarfecă înainte de a da foc. El le-a declarat anchetatorilor că a vrut să se sinucidă, provocând incendiul, dar apoi a părăsit apartamentul. Flăcările s-au stins singure. Cu toate acestea, un vecin a observat fumul luni dimineața devreme și a sunat la serviciile de urgență. Apoi au descoperit cadavrul femeii.

La 9 februarie, acesta și-a recunoscut fapta. Potrivit acestuia, el nu și-a lăsat victima să plece chiar și atunci când aceasta era deja moartă. Motivul pentru această faptă sângeroasă este înfricoșător. Se spune că victima i-ar fi amintit de fosta sa soție, care l-ar fi înșelat.

Un român a ucis cu brutalitate două femei, pentru că îi aminteau de fosta lui soție

 

Femeia în vârstă de 41 de ani din Graz a fost găsită de vecinul ei a doua zi după crimă. "Femeia era întinsă pe podea, nu era foarte bine îmbrăcată, iar apartamentul era un dezastru", a declarat el pentru "ATV aktuell". Potrivit vecinului, pe mânerul ușii era sânge.

Înainte de a o ucide pe femeia din Zurich, el ar fi comis o altă crimă, descoperită ulterior însă. O elvețiancă în vârstă de 54 de ani a fost găsită moartă în propria casă pe 11 februarie. Autoritățile nu au furnizat nicio informație cu privire la cauza exactă a morții, însă au afirmat că această crimă ar putea fi săvârșiă de același român de 23 de ani.

Ancheta este în curs de desfășurare de către Procuratura I a Cantonului Zurich și Poliția Cantonală din Zurich, în cooperare cu Institutul de Medicină Legală din Zurich și Institutul de Medicină Legală al Universității din Zurich.

Parchetul din Zurich a deschis o procedură penală împotriva bărbatului și este în strânsă legătură cu autoritățile austriece. Prezumția de nevinovăție se aplică până la încheierea obligatorie din punct de vedere juridic a procedurilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel