Austria. Taximetrist bătut de un român de 19 ani, care a refuzat să poarte masca și să achite cursa

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român, de 19 ani, a lovit taximetristul care venise să îl ducă acasă după o petrecere. Tânărul a refuzat să poarte corespunzător masca și, la final, să achite cursa.

Drumul spre casă, după o beție, va avea repercusiuni pentru un tânăr român de 19 ani. Deodată, s-a luat la bătaie cu taximetristul din cauza tarifului.

Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, la ora 00.30. Un român în vârstă de 19 ani a fost transportat cu un taxi până la Troststraße, în Favoriten. Cu toate acestea, tânărul și taximetristul în vârstă de 44 de ani s-au certat în scurt timp după ce acesta a urcat în mașină. Potrivit declarațiilor date polițiștilor, tânărul ar fi refuzat să poarte mască de protecție. Mai mult, tariful perceput pentru serviciul de taximetrie nu i-a convenit băiatului. 

În timpul discuției, pasagerul l-ar fi lovit pe taximetrist, după care acesta din urmă a căzut și a fost rănit.

Între timp, atât poliția, cât și ambulanța au fost alertate. Un serviciu de ambulanță vienez a acordat îngrijiri medicale de urgență bărbatului rănit și l-a transportat la spital. Presupusul autor a fost arestat temporar. Testul de alcoolemie a arătat că tânărul de 19 ani avea o alcoolemie de 0,78 la mie în sânge.

Român prins cu focuri de armă, după ce a furat mașina unui taximetrist

 

Taximetriștii sunt, din păcate, expuși contactului cu tot felul de oameni. Săptămâna aceasta, un bărbat de 32 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani după ce, marţi, a lovit un taximetrist şi a fugit cu maşina acestuia, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, bărbatul comandase o cursă cu autoturismul care circula în regim de taxi şi în localitatea Suharău l-a agresat pe şofer, l-a determinat să coboare şi apoi şi-a continuat cursa cu maşina acestuia.

Agresorul, care este din judeţul Constanţa, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, oprindu-se abia după ce a produs un accident. La scurt timp, el a coborât din maşină şi a fugit pe câmp. Poliţiştii au fost nevoiţi să facă uz de armă pentru prinderea fugarului.

Judecătoria Dorohoi a emis, miercuri, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului de 32 de ani sub acuzaţia de tâlhărie calificată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel