Austria. Șase români au atacat un conațional și i-au furat peste 25.000 de euro din seif

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Șase români au atacat un conațional și i-au furat peste 25.000 de euro din seif. Jaful a avut loc în primăvara anului 2021 într-un apart-hotel din Wals-Siezenheim (Salzburg), Austria.

Cei șare români au acționat fără scrupule, intrând în forță într-o cameră a unui apart-hotel din Wals-Siezenheim, înarmați cu cuțite și bâte de baseball. Cei șase au atacat un conațional și au jefuit 25.300 de euro.

Victima petrecuse cu prostituate în hotel. Bărbatul păstrase banii într-un seif. Femeile au aflat despre acest lucru și au spus mai departe celor șase inculpați. Aceștia au început o ceartă violentă cu John.

Șase români au atacat un conațional și i-au furat peste 25.000 de euro din seif

 

După atac, bărbații au fugit. La scurt timp, poliția a reușit să-i prindă pe suspecți. Au vrut să treacă punctul de trecere a frontierei de lângă Laufen cu un autoturism.

Incidentul a avut loc încă din luna aprilie a anului trecut, iar patru membri ai bandei sunt deja în închisoare. Aceștia au executat pedepse cuprinse între doi ani și jumătate și cinci ani în toamna anului 2021.

Marți, la tribunalul regional au fost pronunțate sentințele pentru ultimii doi făptuitori. Un bărbat are de executat cinci ani de închisoare, iar cel de-al doilea român cu un an mai mult. Ambele sentințe sunt deja definitive din punct de vedere juridic, potrivit Krone.

 

„Cer dreptate!” O prostituată româncă din Austria, reclamată de client după ce nu i-a împărtășit dragostea

 

O prostituată româncă a fost achitată de instanța din Innsbruck, Austria, după ce a fost acuzată de un fost client că i-ar fi zgâriat mașina.

Prostituata româncă a fost acuzată de vătămare materială și vătămare corporală de un client. În timpul căsătoriei, clientul a dezvoltat pentru româncă sentimente care depășeau cu mult ceea ce se putea cumpăra. Cu toate acestea, romantismul s-a terminat prost.

Când mașina de lux neagră a bărbatului a fost „decorată” cu zgârieturi noaptea, acesta a găsit-o pe româncă drept făptuitor. Până la urmă, a văzut-o de pe balcon.

„Era la 300 de metri!”, susține avocatul apărării, Roman Schobesberger.

Polițiștii chemați în instanță ca martori nu știau la acea vreme nimic despre vreo femeie care să-i fi zgâriat mașina. De asemenea, nu au existat decât contradicții în legătură cu asaltul.

„Cer dreptate!”, a spus românca. A fost emisă o achitare clară.

Clientul ar fi ieșit probabil mai ieftin cu reparația deteriorării vopselei de pe mașină. Soția sa a luat cunoștință de relație prin litigiu, iar divorțul a fost cu siguranță mai scump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel