Austria. Muncitor român, tăiat grav cu drujba în timpul unor lucrări forestiere

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un accident de muncă grav s-a produs, vineri, în jurul orei 8.30, într-o zonă împădurită din municipiul Weißbriach. Un român de 41 de ani, care lucra cu o drujbă. a alunecat pe terenul abrupt.  

Un român din Weissbriach a alunecat pe teren abrupt cu o drujbă în mână. Bărbatul a căzut câțiva metri cu drujba în mână, suferind răni grave.

Un coleg de-al românului, care lucra în zonă, a auzit țipetele rănitului și s-a grăbit să-l ajute. L-a urcat pe român în mașină și l-a dus la sediul Crucii Roșii din Hermagor, scrie krone.at.

Medicii i-au acordat primul ajutor, constatând că muncitorul românul a suferit răni grave. Prin urmare, victima a fost transportată la spitalul Villach de către serviciul de salvare, unde a rămas internat. Din fericire, românul a fost salvat la timp de medicii, iar viața sa nu este în pericol.  

Un alt român, de 22 de ani, a fost victima unui accident de muncă, produs într-o zonă forestieră din Gummersbach, Germaia. Muncitorul a fost lovit de un copac și a murit la scurt timp, după ce a ajuns la spital. 

 

Germania. Tânăr român, ucis de copacul pe care l-a tăiat într-o zonă forestieră 

 

Salvatorii care au ajuns la fața locului l-au resuscitat, minute în șir, pe muncitorul român, de 22 de ani, au precizat polițiștii. Cu toate acestea, rănile suferite de tânărul român au fost atât de grave, încât acesta nu a putut fi salvat și a murit la spital.

Potrivit primelor cercetări, tânărul și alte două persoane au doborât, luni după-amiază, un copac în pădurea din districtul Niedersessmar, scrie tag24.de.

Trunchiul copacului a fost atașat de un excavator cu ajutorul unui cablu de oțel. "În timpul procesului, partea de sus a bușteanului s-a prins de un ciot de copac, după care bușteanul a sărit în lateral și l-a lovit cu putere pe tânărul de 22 de ani", au declarat polițiștii.

Departamentul de Investigații Criminale și un membru al Departamentului de Sănătate și Securitate în Muncă au examinat locul accidentului și au început investigații suplimentare pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului mortal de muncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel