Austria. Îngrijitorul român acuzat că a violat femeia de care avea grijă, aflată în stadiu terminal, achitat: „Inițiativa a venit din partea ei“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Îngrijitorul român, în vârstă de 52 de ani, judecat de magistrații din Feldkirch, landul Vorarlberg din Austria, pentru acuzația de viol, a fost achitat. Bărbatul era acuzat că ar fi profitat de femeia pe care o avea în grijă, bolnavă în stadiu terminal.

Îngrijitorul român este achitat de viol. Bărbatul în vârstă de 52 de ani a fost acuzat că a profitat de condiția unei femei bolnave în fază terminală pe care o îngrijea. magistrații austrieci în achită pe român după moartea femeii. Există prea puține certitudini pentru o condamnare.

Vezi și: Austria. Îngrijitor român, acuzat că a violat femeia grav bolnavă de care avea grijă: „A fost dureros!”

Cetățeanul român lucrează ca îngrijitor în Austria din 2016. El călătorește în mod regulat în țara sa de origine pentru a-și vedea soția, apoi se întoarce în Austria pentru a îngriji o persoană care depinde de ajutor extern. Dar acum, bărbatul de 52 de ani este acuzat că a violat o femeie în fază terminală, pe atunci în vârstă de 60 de ani, în vara anului 2018.

La două luni de la incident, femeia, care suferea de o boală pulmonară severă, a decedat în urma suferințelor sale. Femeia ar fi acuzat că ar fi fost forțată să facă sex cu românul. Avea dureri și nu putea să respire pentru că toată greutatea lui era pe plămânii ei. Acestea sunt declarațiile pe care femeia le-a făcut la spital. Un al doilea interviu nu a avut loc, ea a murit.

Bărbatul de 52 de ani recunoaște că a făcut o greșeală atunci când a acceptat oferta femeii care avea nevoie de îngrijire, spunând că inițiativa actului sexual a venit din partea ei. Cei doi se cunoșteau de câteva luni, femeia se afla în ultimul stadiu al unei boli grave, trebuia să stea întinsă, să fie spălată și schimbată, deci era complet dependentă de ajutor extern.

Îngrijitorul român acuzat de viol: „Inițiativa a venit din partea ei“

 

Bărbatul a spus că atunci când s-a întins lângă ea, la început nu s-a gândit la nimic negativ, pentru că obișnuia să o țină de mână atunci când durerea o bântuia. "A fost foarte amabil cu mine și un om bun. Nu am forțat-o să facă sex, inițiativa a venit din partea ei", a afirmat, pe de altă parte, asistentul geriatric. El îi pusese scutecul, moment în care ea i-a dat pantalonii scurți jos, l-a atins pe părțile intime și l-a mângâiat, a spus el. "Oamenii vor vorbi despre asta", i-a spus el. Femeia grav bolnavă, însă, a răspuns că este treaba ei personală. Apoi, în cele din urmă, el s-a întins deasupra ei, iar ea a scos niște zgomote care arătau clar că îi plăcuse actul sexual și nu s-a plâns de durere.

Faptul că ea l-a acuzat ulterior de viol a fost un act de răzbunare, suspectează acuzatul. Femeia își dorise întotdeauna ca el să rămână cu ea în loc să se întoarcă la soția lui.

Senatul tribunalului îl achită pe bărbat. Există prea puțină certitudine că bărbatul, care anterior nu avea niciun antecedent, ar fi comis fapta. Din cauza bolii grave, femeia nu a putut fi interogată în detaliu. Verdictul nu este definitiv, potrivit Tagblatt.de.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel