Austria. Doi români, prinși de poliție după ce au spart o magazie și au furat biciclete

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Doi români au fost denunțați în Austria, după ce au furat mai multe biciclete. Cei doi hoți au fost prinși după ce martorii au reținut exact mașina. 

Locuitorii unei case din localitatea austriacă Sankt Florian au alertat vineri poliția, după ce au constatat că mai multe biciclete de munte pe care le aveau depozitate într-o magazie au dispărut.

Potrivit unui comunicat al poliției, tâlharii au furat patru biciclete de munte dintr-o magazie de scule și au fugit. Martorii au raportat că bicicletele au fost încărcate într-o mașină albă cu plăcuțe de înmatriculare românești. Două dintre cele patru biciclete au fost găsite în apropiere de locul spargerii.

Doi martori care au fost atenți la ce se întâmplă au reușit să le ofere polițiștilor indicii vitale despre vehicul. În timpul investigațiilor, care au fost demarate imediat, polițiștii au reușit să oprească un vehicul suspect. Victimele au identificat ulterior mașina ca fiind cea folosită în furt.

Cei doi hoți, de 23 și de 41 de ani, ambii cetățeni români, au fost arestați și duși la secția de poliție pentru audieri. Acolo au mărturisit săvârșirea faptei și au mărturisit că au dus bicicletele furate în propriul subsol.

Bunurile au fost recuperate și returnate proprietarilor de drept. 

În urmă cu o lună, patru români au furat bicicletele lotului național de ciclism al Italiei

 

Patru români sunt acuzați că au furat 22 de biciclete ale lotului național de ciclism al Italiei. Prejudiciul ajunge la 600.000 de euro.

În 23 octombrie 2021, inculpaţii au furat 22 de biciclete aparţinând lotului naţional al Italiei de ciclism, ce participa la o competiție în Franța, cu o valoare a prejudiciului de aproximativ 600.000 euro.

Procurorii și polițiștii au făcut vineri 14 percheziții domiciliare în judeţul Vrancea în urma cărora au fost identificate și ridicate 21 de biciclete dintre cele 22 furate din Franța, 8 ecrane interactive, un DVR, mai multe grame de haşiş şi suma de 13.850 lei şi 2.800 euro.

A fost identificat şi producătorul celor 22 de biciclete, o firmă din Italia, care şi-a identificat bunurile furate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel