Austria. Amantlâcul unui bărbat cu o îngrijitoare româncă, „tranșat“ la tribunal: „Mi-a alunecat mâna și...“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un soț infidel și soția sa au fost judecați, vineri, la Tribunalul districtual din Feldkirch pentru tentativă de constrângere, amenințare periculoasă și vătămare corporală exercitate împotriva unei îngrijitoare românce.

Cuplul acuzat s-a simțit vizibil incomodat de caz, dar judecătorul a avut o atitudine înțelegătoare. Dacă ar fi depins de cei doi inculpați, aceștia ar fi preferat să rezolve pe cale amiabilă aventura jenantă cu partenera româncă a bărbatului de 64 de ani din Oberland. Însă, întrucât victima a depus plângere, atât amantul demascat, cât și soția încornorată au fost nevoiți să se prezinte în instanță.

Amantlâcul unui bărbat cu o îngrijitoare româncă, „tranșat“ la Tribunal

 

Chestiunea a părut vizibil neplăcută și pentru prietenul avocat al cuplului, care s-a chinuit să găsească cuvintele potrivite în pledoaria sa din fța judecătorului: "Aș spune că este o dramă matrimonială de proporții medii, a cărei amploare cei doi nu o cunosc încă". Adică, cei doi inculpați continuă să lupte pentru relația lor, dar rezultatul este deschis.

Despre caz: În vara anului trecut, femeia din Oberland află despre aventura amoroasă a soțului ei. El se căiește și pune capăt relației pe care o avea cu o îngrijitoare româncă de 42 de ani, potrivit Krone.at.

Dar ea nu se gândește să se retragă din relație și, supărată pe bărbat, amenință că îl va "termina". Urmează o ceartă aprinsă, la capătul cărei nu se întrevede un acord între cei doi.

"La un moment dat mi-a alunecat mâna și i-am dat o palmă"

 

Românca abandonată nu renunță ușor și începe să bombardeze cuplul cu telefoane și mesaje vocale până când soția încornorată izbucnește: se duce la îngrijitoarea româncă, cu care începe o ceartă: "I-am spus să ne lase în pace și să nu ne mai deranjeze. La un moment dat mi-a alunecat mâna și i-am dat o palmă“, a declarat ea în fața instanței.

Românca a depus atunci o plângere și a cerut chiar și 2.000 de euro despăgubiri pentru durere și suferință, dar ulterior și-a retras cererea. De altfel, fostul iubit nu se prezintă la proces.

După ce cuplul a fost nevoit să se lupte oricum în viața de familie, oamenii legii au renunțat la problemă, punându-le în vedere să plătească o amendă în valoare totală de 1.200 de euro și a anunțat că, în cele din urmă, se va renunța la urmărirea penală împotriva femeii înșelate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel