Augustin Zegrean: Un DISPREȚ total față de CSM

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Toader
Toader

Augustin Zegrean, fost președinte al CCR a declarat că ministru al Justiției, Tudorel Toader,  și-a arătat disrețul față de CSM prin decizia de a trimite nominalizarea Adinei Florea la șefia DNA, deși Consiliul a dat un aviz negativ.

 

Zegrean a comentat și adoptarea de către Dăncilă a ordonanţei de urgenţă pentru modificarea şi completarea unor acte normative la legile justițiie.

”Ăsta e un pas înainte, că toată lumea e nemulțumită. Și procurori, și judecători, și parlamentari, e primul semn că e o treabă bună. Ministrul Justiției nu are ce să caute în sesizările la adresa procurorilor, e Inspecția Judiciară, e CSM. Ce să caute un politician în justiție? Chiar dacă nu e politician, e membru al Guvernului. Comisia de la Veneția nu ne învață cum să facem, ne spunem ce nu e bine. De 2 ani, nimic nu s-a întâmplat în țara asta, doar s-a vorbit despre legi, acum e o nouă OUG. Ce să înțelegi din asta?

E dispreț total față de CSM trimiterea la președinte a numirii lui Florea la șefia DNA fără avizul Consiliului.”, a declarat Augustin Zegrean la Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel