Augustin Zegrean, despre retragerea decoraţiei lui Adrian Năstase: "Cel mai puternic este locul de veci"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul președinte al Curții Constituționale, Augustin Zegrean, a declarat, marți, referitor la beneficiile celor decorați de către președinte cu ordinul "Steaua României", că principalul avantaj este că aceștia primesc un loc de veci gratuit.

"Cel mai puternic este locul de veci. Cei care au Steaua României primesc la moarte loc de veci gratuit. Dar legea spune și că se trag focuri militare. Sunt mai multe beneficii. Poate să participe la diverse manifestări, trebuie să fie băgat în seamă când sunt manifestări naționale. Nu se mai dă scutire de impozit. Pe vremea lui Ceaușescu se dădea scutire de impozit, acum nu se mai dă", a declarat Augustin Zegrean, la Digi 24, citat de Mediafax.

Reacția fostului președinte al Curții Constituționale vine după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că a decis să retragă toate decorațiile tuturor celor care au condamnări penale, inclusiv a fostului Adrian Năstase, acțiunea urmând să fie finalizată în scurt timp.

”Da și pot să vă spun chiar că am decis să retrag toate decorațiile tuturor celor care au condamnări penale și se încadrează în prevederile legii care prevede procedura de retragere a ordinelor naționale, am demarat efectiv această acțiune și ea va fi finalizată în foarte scurt timp, și veți primi prin intermediul departamentului comunicare exact lista decretelor prin care retrag aceste ordine”, a declarat Klaus Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel