Au intervenit forțele de ordine. Scandal la preluarea unor pacienți cu coronavirus

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
focar covid
focar covid

Focarul de coronavirus din Prahova se extinde. Încă cinci persoane depistate pozitiv cu noul coronavirus, din grupul de 30 de români care locuiau în același imobil din Ploiești cu un bărbat recent întors din Anglia.

După prelucrarea primelor teste efectuate la cei 30 de contacți direcți ai bărbatului din Ploiești, depistat pozitiv la coronavirus vineri, după ce s-a întors din Anglia, alte cinci persoane alături decare locuia, din cele peste 30, au fost depistate pozitive.

Este vorba de trei copii și doi adulți, ale căror prime teste pentru coronavirus au ieșit pozitive. Cei cinci au fost luați cu ambulanțele de victime multiple și duși la secția de boli infecțioase a spitalului județean de urgență din Ploiești. 

Citește și: (VIDEO) Bărbat întors din Anglia, depistat pozitiv: A locuit în aceeași casă cu alte 30 de persoane

DSP Prahova a solicitat sprijin forțelor de ordine pentru că apropiații acestora au început să facă scandal. „Luați-mă pe mine, nu copiii mei“, se aude una dintre femeile care locuiesc acolo, pe o înregistrare live distribuită în mediul online.

Toți locuiesc în același imobil de pe strada Gheorghe Doja, din Ploiești, unde au fost izolate 30 de persoane încă de vineri.

Aceștia au fost păziți încă de atunci de forțele de ordine. „Armata, jandarmeria, poliția, toți stau acolo de zici că a evadat cineva. Se sperie copiii, urlă, țipă. Doar că oamenii ăia vor să se ducă la piață, să mai care un sac, să sape o groapă, să lucreze cu ziua pe undeva. Ei așa trăiesc, de pe o zi pe alta. Chiar nu au ce să mănânce!", a declarat Micuță citat de libertatea.ro.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel