Au fost prinși tinerii din Arad care au furat pensia unui bătrân. A încercat să alerge după ei

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Au fost prinși tinerii care au furat pensia unui bătrân, la scurt timp după ce acesta și-a scos banii din bancomat. 

Tinerii care săptămâna trecută au furat pensia unui arădean, imediat ce acesta şi-a scos banii din bancomat, au fost identificaţi de poliţişti şi reţinuţi pentru 24 de ore.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad a transmis că bărbaţii sunt din judeţul Botoşani şi au 29, respectiv 23 de ani.

"În după-amiaza zilei de 11 Ianuarie a.c., în jurul orei 14,15, tânărul de 29 de ani ar fi sustras, din buzunarul unui bărbat, 2.700 de lei, bani pe care persoana vătămată i-a retras cu puţin timp înainte de la un bancomat din zona UTA, din Arad. În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunerea luării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt", a transmis IPJ.

Bătrânul a încercat să alerge după ei



Pensionarul reclamase că şi-a scos pensia de la un bancomat aflat într-o zonă cu multe magazine, lângă o staţie de taxi. Doi tineri au venit spre el şi i-au luat banii din buzunar imediat după ce a plecat de la bancomat. Victima a relatat că a încercat să alerge după unul dintre tineri, dar nu a reuşit să îl ajungă, în timp ce alţi trecători şi-au dat seama prea târziu despre ce s-a întâmplat.

Furtul a fost surprins de camere de supraveghere instalate pe clădiri din zonă iar poliţiştii au analizat imaginile pentru a-i identifica pe hoţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel