Aterizare de URGENŢĂ la Valencia. PANICĂ printre călători

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un avion al British Airways a aterizat de urgenţă luni la Valencia după ce cabina pasagerilor a fost cuprinsă de fum dintr-un motiv necunoscut, relatează The Telegraph.

Pasagerii au putut fi văzuţi în timp ce erau scoşi din avion pe toboganul de evacuare al aeronavei aflate pe pista aeroportul spaniol într-o înregistrare postată online.

Un fum gros cenuşiu pare să fi umplut cabina pasagerilor.

"Tocmai am fost evacuată dintr-un zbor la Valencia, după ce avionul s-a umplut cu fum. Nu am primit nici apă, nici primul ajutor. Oamenii plâng. Nu este aici nici un reprezentant al BA (British Airways). Ajutor", a postat pe Twitter Zannah Marchand.

Miguel Galindo a declarat că fiica sa Balma s-a aflat în avion şi a realizat înregistrarea cu fumul care a umplut cabina.

"Este bine acum, dar se pare că au zburat zece 10 minute cu o cabină plină de fum, fără nicio informaţie de la echipaj, în timp ce măştile de oxigen nu au putut fi eliberate", a spus el.

"Suntem izolaţi pe aeroportul din Valencia şi nimeni de la BA nu ne-a spus un cuvânt de când avionul s-a umplut de fum. Nu ni s-a dat mâncare, nu avem bagaje şi nu primim informaţii. Cineva să ne spună ce se întâmplă", a afirmat Joanne Waterman.

Lucy Brown, care s-a aflat la bordul avionului cu patru copii îngroziţi, a declarat pentru Daily Mirror: "Suntem recunoscători că toată lumea este în siguranţă, dar dacă asta s-ar fi întâmplat cu o jumătate de oră mai devreme, totul se putea termina diferit. A fost un miros oribil. Oamenii aproape că s-au sufocat".

Avionul ar fi decolat de pe Aeroportul Heathrow luni după-amiază.

"Suntem la curent cu incidentul în care a fost implicat unul dintre avioanele noastre la Valencia. Vom da publicităţii mai multe informaţii imediat ce vom dispune de ele", a precizat British Airways într-un comunicat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel