Atenţie şoferi. Un punct de trecere a frontierei României se redeschide după jumătate de an

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
autocare_la_frontiera
autocare_la_frontiera

Punctul de Trecere a Frontierei Oancea din județul Galați se redeschide sâmbătă după mai bine de jumătate de an. Decizia aparține Guvernului și se aplică începând de la ora 20.00. Prin punctul de trecere a frontierei pot trece persoane și mașini.

 

Potrivit Prefecturii Județului Galați, punctul de trecere a frontierei de la Oancea poate fi folosit începând de sâmbătă, la ora 20.00. Guvernul a inclus decizia în setul de măsuri privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 14 noiembrie.

„În urma Hotărârii de Guvern nr. 967 din 13.11.2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 14 noiembrie 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, publicată în Monitorul Oficial nr. 1.078/13.11.2020, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră România a emis dispoziție pentru reluarea traficului de persoane și mijloace de transport prin Punctul de Trecere a Frontierei Oancea. Dispoziția intră în vigoare din data de 14.11.2020, de la ora 20,00", se arată într-un comunicat al Prefecturii Galați.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel