Atac terorist în Londra. Boris Johnson reacționează

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Boris Johnson a reacționat, astăzi, după ce un bărbat a fost împușcat de ofițeri înarmați în urma unui incident „terorist” produs în sudul Londrei, iar mai multe persoane au fost înjunghiate.

Boris Johnson le-a mulţumit serviciilor de intervenţie şi a declarat că gândurile sale sunt alături de „toţi cei afectaţi” de acest incident.

Presupusul autor al atacului din Londra a fost împuşcat mortal de agenţi de poliţie, iar trei persoane au fost rănite prin înjunghiere, una fiind în stare critică, anunţă autorităţile britanice.

Citește și Londra. Mai mulți oameni înjunghiați pe stradă. Atacatorul, împușcat de polițiști

„Trei persoane au fost rănite în atacul din zona Streatham. Una dintre persoanele spitalizate prezintă risc vital”, a comunicat Poliţia metropolitană londoneză.

Presupusul autor al atacului a fost împuşcat mortal de agenţii de poliţie. Incidentul este considerat de tip terorist, iar zona a fost securizată. "Suspectul a fost împuşcat de agenţi în zona Streatham. Incidentul este considerat de tip terorist", a precizat Scotland Yard.

Citește și Marea Britanie. Bărbatul împuşcat de poliţişti în Londra a murit

Potrivit unor surse citate de postul Sky News, autorul atacului era militant islamist şi era monitorizat de serviciile secrete britanice. În momentul în care a fost împuşcat, individul avea pe el o vestă care părea a fi explozivă, dar nu se ştie dacă era reală.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel