Atac în Marea Britanie. Oficial, de la poliție: "Opt oameni înjunghiați în stradă"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Mario Mocan
Sursa foto: Facebook Mario Mocan

Un bărbat a fost ucis şi şapte persoane au fost rănite, dintre care două grav, într-o serie de atacuri cu cuţitul care au avut loc duminică la Birmingham, oraş din centrul Angliei, a anunţat poliţia din West Midlands, transmit Reuters şi dpa.

"Suntem în prezent în măsură să confirmăm că am lansat o anchetă pentru omucidere în urma evenimentelor din noaptea trecută", a informat poliţia din West Midlands. "Un bărbat a murit şi un bărbat şi o femeie au suferit răni grave. Alţi cinci au mai fost răniţi", au adăugat forţele de ordine.

Poliţia a dat publicităţii puţine detalii, însă a transmis că atacurile au avut loc între orele locale 12:30 şi 2:20 (23:30 GMT sâmbătă - 01:20 GMT duminică) şi aveau legătură între ele.

"Facem tot posibilul să aflăm cine este răspunzător", a adăugat poliţia într-o declaraţie de presă postată pe contul său de Twitter.

Ministrul de externe britanic Dominic Raab a declarat că nu există informaţii care să indice că incidentele ar avea legătură cu terorismul, dar a invitat cetăţenii să rămână "foarte vigilenţi", informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel