Atac în Italia: Doi POLIȚIȘȚI uciși pe loc. Autoritățile, în stare de ALERTĂ. Ultimă oră

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

A fost atac sângeros în Italia în această seară. Doi polițiști în vârstă de aproximativ 30 de ani au fost împușcați mortal. 

Totul s-a întâmplat în fața sediului poliției din Trieste. În afara celor doi agenți uciși, alți trei polițiști au suferit răni prin împușcare. 

Implicați au fost doi frați din Republica Dominicană care au fost escortați la sediul poliției după un jaf care a avut loc astăzi, la primele ore ale dimineții. Unul dintre frați i-a furat arma unui polițist și a deschis focul în plin asupra oamenilor legii. El ceruse voie să meargă la toaletă și a profitat de un moment de neatenție al polițistului care-l însoțea.

Cine sunt victimele

Cei doi agenți care au murit sunt Pierlugi Rotta, în vârstă de 34 de ani din Pozzuoli (Napoli), fiul unui polițist pensionar și agentul Matteo De Menego, în vârstă de 31 de ani din Velletri. Cei doi au fost victimele atacului care a avut loc în această după-amiază la sediul Poliției din Trieste. Ambii au murit după încercări disperate de resuscitare ale paramedicilor sosiți de urgență la fața locului. 

Cine sunt atacatorii

Agresorul străin se identifică ca fiind Alejandro Augusto Stephan Meran, 29 de ani, din Republica Dominicană, suferind de tulburări mentale, care nu nu a fost rănit grav. Celălalt individ implicat este Carlysle Stephan Meran, de 32 de ani, tot din Republica Dominicană. Ambii sunt deținători ai unui permis de ședere în Italia. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel