Atac ca în filme pe străzile din Italia. Un bătrân a fost împușcat în plină zi de un șofer fugar 

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un italian a fost împușcat în plină stradă de către un șofer fugar, un ”amic” cu care avea o neînțelegere. 

Atac ca în filme, sâmbătă dimineață, în centrul Misterbianca din provincia Catania. Un bărbat în vârstă de 60 de ani, pictor de profesie, a fost victima unui atac armat în fața unui bar de pe Via Giacomo Matteotti. Incidentul a provocat panică printre locuitorii din zonă și clienții localului.

Potrivit informațiilor obținute de la carabinieri, atacatorul, înarmat cu un pistol, a ieșit dintr-o mașină parcată în apropiere și s-a apropiat de victimă, trăgând cel puțin trei focuri de armă în direcția sa. Ulterior, atacatorul a fugit de la locul faptei în aceeași mașină în care a sosit.

Citește și: Bătaie între români într-o stație de autobuz din Roma. Un bărbat a fost tamponat de o mașină

Victima, rănită la nivelul picioarelor și mâinilor, a fost asistată de personalul medical de urgență și transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare. Din fericire, viața sa nu a fost pusă în pericol de rănile suferite.

Inițial, modalitatea de atac a sugerat o posibilă legătură cu activitățile mafiote, dar investigațiile ulterioare au arătat că atacatorul și victima se cunoșteau anterior. Astfel, anchetatorii consideră că motivele atacului ar putea fi legate de neînțelegeri mai vechi între cei doi.

Parchetul Catania a demarat o anchetă în acest sens, iar un suspect a fost identificat și adus pentru interogatoriu. Carabinierii continuă să facă cercetări pentru a clarifica circumstanțele exacte ale incidentului.

----------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel