Atac brutal în Belgia: O femeie și iubitul ei român, tentativă de omor asupra foștilor socri. Bărbatul, în stare critică la spital

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
politia_belgia
politia_belgia

Raid brutal asupra unei case de pe Liersesteenweg din Mechelen. Mai mulți români au dat buzna în casa unei familii. Se pare că totul ar fi fost orchestrat de fosta noră a acestora și actualul ei iubit. Un bărbat de 54 de ani a ajuns în stare critică la spital.

Doi dintre cei patru autori ai raidului brutal asupra unei case de pe Liersesteenweg din Mechelen în ziua de Crăciun sunt reținuți cel puțin încă o lună. Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost bătut sever cu o bâtă de baseball. El este încă în spital. Suspecții sunt acuzați de tentativă de crimă.

Poliția a arestat un român de 25 de ani și o femeie de 33 de ani în dimineața următoare a faptelor. Ulterior, alți doi complici au fost și ei arestați. Se pare că totul a pornit după ce femeia de 33 de ani, care ar fi fosta noră a cuplului atacat, a apelat la această metodă dură,cu sprijinul actualului ei iubit,  un român de 25 de ani care locuiește în Wommelgem. La mijloc ar fi vorba despre custodia copilului ei, încă nenăscut.

Se pare că între româncă și foștii socri și românca de 33 de ani există dezacord cu privire la custodia nepotului victimei din cauza numelui de familie pe care copilul ar urma să îl poarte după naștere. Femeia ar fi căsătorită încă iar tată copilului ei ar fi fiul bărbatului care acum se zbate între viață și moarte.

„Soțul meu era plin de sânge și era pe podea. A spus că o să moară“

 

Faptele au avut loc în urmă cu o săptămână, când patru persoane au coborât în ​​casa unei familii de pe Liersesteenwegși au sfărâmat ușa cu o bată de baseball.

„Soțul meu a coborât la etaj când a auzit zgomotul și a fost atacat de făptași.  Când am coborât și eu, soțul meu era plin de sânge și era pe podea. A spus că o să moară. Așa de rău era. Am luat niște haine și le-am lipit de cap pentru a opri sângerarea. Sângele îi curgea cu adevărat din cap”, a declarat Jasmina Radosavljevic, soția victimei, citată de nieuwsblad.be.

Soțul Jasminei a fost dus la spital într-o stare critică. „Este într-o stare foarte proastă și încă suferă mult. I-a rupt maxilarul, i-au scos dinții din gură și abia vede. A suferit o fractură de craniu și hemoragie cerebrală. Ne temem că sângele a pătruns și în plămânii lui”, a mai spus femeia.

Ameințări de la fosta familie, de Crăciun

 

Între timp, avocatul principalului suspect, românul  în vârstă de 25 de ani, confirmă că problemele se întâmplă de ceva timp. „Clientul meu și iubita lui au primit deja mai multe amenințări în trecut. De fapt, plângeri au fost depuse la poliție de patru ori. De Crăciun a primit din nou amenințări, iar de aici lucrurile au escaladat”, spune avocatul Dirk Jacobs. „S-a dus pentru a lămuri situația, dar vizita a scăpat complet de sub control. Cu un rezultat pe care el însuși nu l-a dorit", a mai explicat avocatul românului.

Iubita românului este de asemenea arestată (cu o brățară la gleznă). „A rămas în mașină în timpul incidentului. Nu a participat la violența din casă ”, spune avocatul ei Cédric Monheim.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel