Atac armat în Olanda. O adolescentă şi o femeie şi-au pierdut viaţa: „Suspectul a fost arestat” - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Româncă, ucisă cu sânge rece la o fermă. Poliția caută vinovații, însă pare a fi un mister imposibil de deslușit
Italia. Româncă, ucisă cu sânge rece la o fermă. Poliția caută vinovații, însă pare a fi un mister imposibil de deslușit

Un atac armat la o fermă terapeutică din Ţările de Jos s-a soldat cu doi morţi şi doi răniţi grav, iar presupusul autor al faptelor, prezentat ca dezechilibrat, a fost arestat, au anunţat vineri poliţia şi mass-media locale, informează AFP.

Poliţia olandeză a declarat că a arestat un individ după drama care a avut loc la Alblasserdam, lângă Rotterdam, la doi paşi de celebrele mori de vânt din Kinderdijk, incluse în patrimoniul mondial UNESCO.

O adolescentă de 16 ani şi o femeie de 34 de ani şi-au pierdut viaţa, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei, de la faţa locului, citat de agenţia de presă ANP.

 

De asemenea, un băiat de 13 ani şi o femeie de 20 de ani au fost grav răniţi.

„Suspectul a fost arestat şi arma de foc a fost confiscată. Martorii sunt procesaţi, a fost organizat un punct de ajutor. Ancheta este în curs”, a declarat poliţia din Rotterdam pe Twitter.

 

Mobilul crimei este deocamdată necunoscut. Poliţia crede că suspectul a acţionat singur, a raportat televiziunea publică NOS.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, este cunoscut poliţiei de mai mulţi ani şi a fost calificat ca fiind „confuz” şi prezentat drept un individ cu probleme, au informat mai multe mass-media olandeze.

Atacul s-a produs la o fermă unde copii, tineri şi adulţi care suferă de un handicap sau de o boală mintală lucrează cu animale ca formă de terapie, potrivit NOS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel